Foutbericht wanneer u Outlook Anywhere in een omgeving met Office 365 testen met het hulpprogramma Remote Connectivity Analyzer: 'Wederzijdse verificatie kan niet worden gemaakt'

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2710606 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

PROBLEEM

Opmerking In het volgende scenario geldt alleen voor Microsoft Office 365-klanten die een hybride implementatie op bedrijfsterreinen met Exchange Server en Exchange Online.

Als u het hulpprogramma Microsoft Remote Connectivity Analyzer met de functie Outlook Anywhere testen in een omgeving met Microsoft Office 365 wordt het volgende foutbericht weergegeven:
Wederzijdse verificatie kan niet worden gemaakt.
Bovendien kan een gebruiker de volgende symptomen optreden:
 • De gebruiker wordt herhaaldelijk gevraagd naar referenties en via Outlook Anywhere geen verbinding met Exchange Online.
 • Wanneer hij of zij gebruikmaakt van Microsoft Outlook 2010 of Microsoft Office Outlook 2007 automatisch het Outlook-profiel maken, krijgt de gebruiker het volgende foutbericht weergegeven:

  Een gecodeerde verbinding met uw e-mailserver, is niet beschikbaar. Klik op volgende om te proberen met een niet-versleutelde verbinding.

OORZAAK

Dit probleem treedt op als er een of meer van de volgende voorwaarden wordt voldaan:
 • De algemene naam komt niet overeen met de wederzijdse verificatie (msstd:) tekenreeks die opgegeven in het hulpprogramma Remote Connectivity Analyzer.
 • De tekenreeks voor wederzijdse verificatie is geldig. Echter, de CertPrincipalName kenmerk voor de EXPR OutlookProvider object dat opgeslagen in Active Directory is ongeldig.

  Opmerking De tekenreeks voor wederzijdse verificatie is gelijk aan de instelling alleen verbinding maken met proxyservers waarvoor deze principal-naam in het certificaat in de proxy-instellingen van Exchange in Outlook.

OPLOSSING

U kunt dit probleem oplossen door de volgende stappen uit te voeren:
 1. Het web-servercertificaat geïnstalleerd op de server met Exchange 2010 hybride implementatie, en Bevestig de algemene naam waaraan het certificaat is uitgegeven (bijvoorbeeld mail.contoso.com).
 2. De proxy-instellingen van Exchange in Outlook te openen, dat het volledige domein namd (FQDN) in het veldNaam onderlinge verificatie Principal gekwalificeerd andcheck juist is ingevoerd (bijvoorbeeld msstd: mail.contoso.com).
 3. Als het nodig is, de volgende cmdlet uitvoeren via Exchange Management Shell wijzigen van deCertPrincipalName kenmerk:
  Set-OutlookProvider EXPR -CertPrincipalName:"msstd:mail.contoso.com"

MEER INFORMATIE

Het hulpprogramma Remote Connectivity Analyzer wordt onderhandeld over een Secure Sockets Layer (SSL) verbinding met de externe host verschillende eigenschappen van x.509-certificaten ophalen. Het hulpprogramma evalueert hetonderwerpkenmerk ter identificatie van de theFQDN of de algemene naam die is toegewezen aan het certificaat (bijvoorbeeld mail.contoso.com).

Ga naar de volgende website van Microsoft Developer Network (MSDN) voor meer informatie over de principal-namen:
Principal-namen
Ga naar de volgende Microsoft-websites voor meer informatie over Exchange 2010 en Exchange 2007 Outlook-voorzieningen:
De Autodiscover-Service en voorzieningen van Outlook
Set OutlookProvider
Nog steeds hulp nodig? Ga naar de Office 365-Community .

Eigenschappen

Artikel ID: 2710606 - Laatste beoordeling: zaterdag 12 juli 2014 - Wijziging: 7.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Exchange Online
Trefwoorden: 
o365 o365e o365p o365a o365m hybrid kbmt KB2710606 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2710606

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com