Feil når du bruker ekstern tilkobling Analyzer-verktøyet til å teste Outlook overalt i et miljø med Office 365: "Gjensidig godkjenning ikke kan opprettes"

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2710606 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Merk Følgende scenario gjelder bare for Microsoft Office 365-kunder som har en hybrid distribusjon av lokale Exchange-serveren og Exchange Online.

Når du bruker verktøyet Microsoft Remote Connectivity Analyzer til å teste funksjonen Outlook overalt i et Microsoft Office 365-miljø, vises følgende feilmelding:
Gjensidig godkjenning kan ikke opprettes.
I tillegg kan en bruker oppleve følgende symptomer:
 • Flere ganger spørres om legitimasjon, og brukeren kan ikke koble til Exchange Online ved hjelp av Outlook Anywhere.
 • Når han eller hun bruker Microsoft Outlook 2010 eller Microsoft Office Outlook 2007 til å opprette Outlook-profilen automatisk, får brukeren følgende feilmelding:

  En kryptert tilkobling til e-postserveren er ikke tilgjengelig. Klikk Neste for å prøve å bruke en ukryptert tilkobling.

ÅRSAK

Dette problemet oppstår hvis ett eller flere av følgende betingelser er oppfylt:
 • Det vanlige navnet samsvarer ikke med gjensidig godkjenning (msstd:) strengen som er angitt i verktøyet for ekstern tilkobling Analyzer.
 • Gjensidig godkjenning-strengen er ugyldig. Imidlertid den CertPrincipalName attributt for UTTR OutlookProvider objekter som er lagret i Active Directory er ugyldig.

  Obs! Gjensidig godkjenning-streng lik innstillingen for Koble bare til proxyservere som har dette hovednavnet i sertifikatet i Exchange-proxy-innstillingene i Outlook.

LØSNING

Hvis du vil løse dette problemet, gjør du følgende:
 1. Vise web-serversertifikat som er installert på serveren Exchange 2010 hybrid distribusjon, og Bekreft det vanlige navnet som sertifikatet er utstedt (for eksempel mail.contoso.com).
 2. Åpne Exchange proxy-innstillingene i Outlook, andcheck at fullstendig kvalifisert domene-namd (FQDN) i feltetHovednavn for gjensidig godkjenning angis på riktig måte (for eksempel msstd: mail.contoso.com).
 3. Hvis det er nødvendig, kjører du følgende cmdleten ved å bruke Exchange Management Shell til å endre detCertPrincipalName attributt:
  Set-OutlookProvider EXPR -CertPrincipalName:"msstd:mail.contoso.com"

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Verktøyet for ekstern tilkobling Analyzer forhandler en Secure Sockets Layer (SSL) tilkobling til den eksterne verten til å hente ulike egenskaper på x.509-sertifikater. Verktøyet vurderer attributtetEmnefor å identifisere theFQDN eller vanlig navn som ble tilordnet sertifikatet (for eksempel mail.contoso.com).

Hvis du vil ha mer informasjon om de viktigste navnene, kan du gå til følgende webområde for Microsoft Developer Network (MSDN):
Hovedstol navn
Hvis du vil ha mer informasjon om Exchange 2010 og Exchange 2007 Outlook leverandører, kan du gå til følgende Microsoft-webområder:
Autodiscover-tjenesten og Outlook-leverandører
Sett OutlookProvider
Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2710606 - Forrige gjennomgang: 12. juli 2014 - Gjennomgang: 8.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Exchange Online
Nøkkelord: 
o365 o365e o365p o365a o365m hybrid kbmt KB2710606 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2710606

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com