Eroare atunci când utilizați instrumentul de analizare a conectivității la distanță pentru a testa Outlook Anywhere într-un mediu de Office 365: "Autentificarea reciprocă nu a putut fi stabilită"

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2710606 - View products that this article applies to.

Nu sunt sigur ce versiune de Office 365 care îl utilizați? Du-te la următorul site Web Microsoft:
Sunt folosind Office 365 după upgrade-ul de serviciu?
Măriți totul | Reduceți totul

PROBLEMA

Notă Următorul scenariu aplică numai clienții Microsoft Office 365, care au o implementare hibridă de local Exchange Server și Exchange Online.

Când utilizați instrumentul Microsoft de analizare a conectivității la distanță pentru a testa Outlook Anywhere caracteristică într-un mediu Microsoft Office 365, instrumentul afișează următorul mesaj de eroare:
Autentificarea reciprocă nu a putut fi stabilită.
În plus, un utilizator poate experiență următoarele simptome:
 • Utilizatorul este solicitat în mod repetat pentru acreditări și se poate conecta la Exchange Online utilizând Outlook Anywhere.
 • Utilizatorul primește următorul mesaj de eroare atunci când el sau ea folosește Microsoftź Outlookź 2010 sau Microsoft Office Outlook 2007 pentru a crea Outlook profil automat:

  O conexiune criptată la serverul tau de mail nu este disponibil. Faceți clic pe următorul pentru a încerca utilizarea unei conexiuni necriptate.

CAUZA

Această problemă se produce dacă una sau mai multe dintre condițiile următoare sunt adevărate:
 • Denumirea nu se potrivește cu autentificare reciprocă (msstd:) șir care este înscris în instrumentul de analizare a conectivității la distanță.
 • Șirul de autentificare reciprocă este valid. Cu toate acestea, CertPrincipalName atribut pentru EXPR OutlookProvider obiect care este stocat în Active Directory nu este validă.

  Notă Șirul de autentificare reciprocă echivaleaza cu Doar conectați la serverele proxy care au acest nume principal în certificatul lor setare în setările proxy Exchange în Outlook.

SOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, urmați acești pași:
 1. Vezi certificatul de server de web pe care este instalat pe serverul Exchange 2010 hibrid de implementare, și confirmă nume de sign-in comun pentru care certificatul a fost eliberat (de exemplu, mail.contoso.com).
 2. Deschide setările proxy Exchange în Outlook și verificați că complet calificat domeniu namd (FQDN)nume de sign-in Principal de autentificare reciprocă câmpul este introdus corect (de exemplu, msstd: mail.contoso.com).
 3. Dacă este necesar, executați următoarele cmdlet-ului utilizând Componentă de administrare Exchange pentru a schimbaCertPrincipalName atribut:
  Set-OutlookProvider EXPR -CertPrincipalName:"msstd:mail.contoso.com"

MAI MULTE INFORMAȚII

Instrumentul Remote Connectivity Analyzer negociază o conexiune Secure Sockets Layer (SSL) la spre remote gazdă pentru a prelua proprietăți diferite pe X 509 certificate. Instrumentul evaluează atributul de subiect pentru a identifica FQDN sau nume comun, care a fost atribuit de certificat (de exemplu, mail.contoso.com).

Pentru mai multe informații despre nume de sign-in de principale, du-te la următorul site Web Rețea Microsoft pentru dezvoltatori (MSDN):
nume de sign-in principal
Pentru mai multe informații despre Exchange 2010 și Exchange 2007 Outlook furnizori, du-te la următoarele site-uri Web Microsoft:
Serviciu de descoperire automată și furnizorii de Outlook
Set-OutlookProvider
Încă nevoie de ajutor? Du-te la Birou 365 comunitare site-ul.

Proprietă?i

ID articol: 2710606 - Ultima examinare: 31 mai 2013 - Revizie: 7.0
Se aplică la:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Exchange Online
Cuvinte cheie: 
o365 o365e o365p o365a o365m o365062011 pre-upgrade hybrid o365022013 after upgrade kbmt KB2710606 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2710606

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com