Σφάλμα κατά τη χρήση του Κιτ εργαλείων υποστήριξης MOSDAL για να εκτελέσετε μια αναζήτηση DNS για να ανακτήσετε την εγγραφή κεντρικού υπολογιστή (A) του Office 365: "όνομα κεντρικού υπολογιστή δεν μπορούσε να επιλυθεί στο DNS"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2710608 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Δεν είστε σίγουροι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν χρησιμοποιείτε τα Διαγνωστικά του Microsoft Online Services και το Κιτ εργαλείων υποστήριξης καταγραφής (MOSDAL) για να εκτελέσετε μια αναζήτηση του συστήματος ονομάτων τομέα (DNS) για να ανακτήσετε την εγγραφή κεντρικού υπολογιστή (A) από ένα παρεχόμενο όνομα κεντρικού υπολογιστή σε μια Office 365, το εργαλείο Microsoft Exchange απομακρυσμένης σύνδεσης Analyzer εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα λάθους, εάν η λειτουργία αναζήτησης DNS δεν επιστρέφει μια διεύθυνση IP:
Δεν ήταν δυνατή η επίλυση του το όνομα κεντρικού υπολογιστή στο DNS.

ΛΎΣΗ

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, κάντε μία από τις ακόλουθες ενέργειες, ανάλογα με την περίπτωσή σας.
 • Χρησιμοποιήστε το Nslookup για να ελέγξετε αν η εγγραφή κεντρικού υπολογιστή (Α) υπάρχει στο διακομιστή DNS. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft TechNet στο Web:
 • Αν η εγγραφή CNAME για την υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού είναι σωστή, μπορείτε να προσθέσετε ή να αλλάξετε την εγγραφή κεντρικού υπολογιστή με μη αυτόματο τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  Σημείωση Εάν σας εξωτερική ζώνη DNS φιλοξενείται από μια υπηρεσία παροχής τρίτων κατασκευαστών, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την εταιρεία ή να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα εργαλεία πραγματοποίησης αυτών των τροποποιήσεων του DNS.
 • Αν η εγγραφή DNS για την υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού έχει ρυθμιστεί σωστά, μπορείτε να ελέγξετε εάν λειτουργεί σωστά η υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  2404385 Το Outlook δεν είναι δυνατό να ορίσετε ένα νέο προφίλ με τη χρήση του αυτόματου εντοπισμού του Exchange για ένα γραμματοκιβώτιο του Exchange Online στο Office 365

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται αν ισχύει μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής:
 • Η εγγραφή κεντρικού υπολογιστή (Α) δεν υπάρχει στο διακομιστή DNS.
 • Η εγγραφή CNAME για την υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού είναι εσφαλμένη.
 • Η καρτέλα Αυτόματος εντοπισμός DNS έχει ρυθμιστεί σωστά.
Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων DNS, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Αντιμετώπιση προβλημάτων DNS

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2710608 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 9.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365e o365p o365a mosdal4.5 o365m o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade kbmt KB2710608 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2710608

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com