Το Outlook δεν κρυπτογραφήσετε χρησιμοποιώντας AES όταν το Outlook εκτελείται σε Windows XP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2710636 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Ο αλγόριθμος κρυπτογράφησης προηγμένο πρότυπο κρυπτογράφησης (AES) είναι διαθέσιμη για επικοινωνίες S/MIME μόνο στα Windows Vista και Windows 7. AES δεν είναι διαθέσιμη για την κρυπτογράφηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όταν εκτελείται το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα Windows XP.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εκτελείται σε Windows 7 και στείλετε ένα μήνυμα AES κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν παραλήπτη που εκτελεί το Microsoft Outlook σε ένα σταθμό εργασίας των Windows XP, ο παραλήπτης λαμβάνει το ακόλουθο μήνυμα λάθους, όταν προσπαθεί να ανοίξει το μήνυμα κρυπτογραφημένου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
Δεν βρέθηκε το όνομα ψηφιακής Ταυτότητας από το υποκείμενο σύστημα ασφαλείας.

Περισσότερες πληροφορίες

Ισχυρότερο αλγόριθμο κρυπτογράφησης για την κρυπτογράφηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν υπολογιστή-πελάτη των Windows XP είναι Τriple DES (3DES). Εάν εγκαταστήσετε το Outlook σε ένα σταθμό εργασίας των Windows XP, όταν ρυθμίζετε τις παραμέτρους του Outlook για χρήση ενός πιστοποιητικού που περιλαμβάνει υποστήριξη AES, δεν είναι διαθέσιμη ως αλγόριθμου κρυπτογράφησης AES. Το Outlook εμφανίζει μόνο αλγόριθμους κρυπτογράφησης που υποστηρίζει το σύστημα του υπολογιστή σας. AES δεν υποστηρίζεται στα Windows XP. Επιπλέον, τα μηνύματα που έχουν κρυπτογραφηθεί χρησιμοποιώντας AES δεν μπορεί να διαβαστεί σε υπολογιστές που εκτελούν τα Windows XP.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια παρόμοια περιορισμό όταν χρησιμοποιείτε το Outlook Web App (OWA) για την ανταλλαγή, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web Microsoft TechNet:
Διαχείριση S/MIME για Outlook Web App
Επαγγελματίες της πληροφορικής (IT) να δημιουργήσετε, να ενημερώνετε και να χρησιμοποιήσετε τους αλγόριθμους κρυπτογράφησης προσαρμοσμένες. Ορισμένες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών μπορούν να χρησιμοποιούν την προσαρμοσμένη αλγόριθμοι που βασίζονται σε Κρυπτογραφία επόμενης γενιάς (CNG). Επαγγελματίες τεχνολογιών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ που θέλουν περισσότερες πληροφορίες να επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web του Microsoft TechNet:
Κρυπτογράφηση επόμενης γενιάς

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2710636 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2710636 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2710636

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com