Outlook niet kan coderen met behulp van AES wanneer Outlook wordt uitgevoerd op Windows XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2710636 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Het coderingsalgoritme Advanced Encryption Standard (AES) is beschikbaar voor S/MIME-communicatie alleen op Windows Vista en Windows 7. AES is niet beschikbaar voor e-versleuteling als de e-mailclient wordt uitgevoerd op Windows XP.

Als u een e-mailprogramma waarop Windows 7 en AES gecodeerd e-mailbericht verzenden aan een geadresseerde die Microsoft Outlook op een werkstation met Windows XP wordt uitgevoerd, ontvangt de geadresseerde het volgende foutbericht weergegeven wanneer de gecodeerde e-mailbericht te openen:
De naam van uw digitale ID niet gevonden door het onderliggende beveiligingssysteem.

Meer informatie

De sterkste coderingsalgoritme voor het coderen van e-mail op een Windows XP-client wordt drievoudige DES (3DES). Als u Outlook op een Windows XP-werkstation installeren wanneer u Outlook configureren voor gebruik van een certificaat met AES-ondersteuning, is AES niet beschikbaar als versleutelingsalgoritme. Outlook bevat alleen coderingsalgoritmen die uw systeem ondersteunt. AES wordt niet ondersteund op Windows XP. Bovendien kunnen niet berichten die zijn gecodeerd met de AES worden gelezen op computers met Windows XP.

Voor meer informatie over een soortgelijke beperking wanneer u Outlook Web App (OWA) voor Exchange, gaat u naar de volgende Microsoft TechNet-website:
S/MIME van Outlook Web App beheren
Informatie technologie (IT)-professionals kunnen maken, bijwerken en aangepaste cryptografische algoritmen gebruiken. Bepaalde toepassingen van derden kunnen aangepaste algoritmen die zijn gebaseerd op cryptografie volgende generatie (CNG) gebruiken. IT-professionals die meer informatie wilt kunnen gaan naar de volgende Microsoft TechNet-website:
Cryptografie generatie

Eigenschappen

Artikel ID: 2710636 - Laatste beoordeling: donderdag 10 mei 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
Trefwoorden: 
kbmt KB2710636 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2710636

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com