Outlook kan ikke kryptere ved hjelp av AES når Outlook kjører på Windows XP

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2710636 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Sammendrag

Krypteringsalgoritmen Advanced Encryption Standard (AES) er tilgjengelig for S/MIME-kommunikasjon bare på Windows Vista og Windows 7. AES er ikke tilgjengelig for e-post kryptering når e postklient som kjører på Windows XP.

Hvis du bruker en e-postprogrammet som kjører på Windows 7 og sende en AES-kryptert e-postmelding til en mottaker som kjører Microsoft Outlook på en Windows XP-arbeidsstasjon, får mottakeren du følgende feilmelding når de prøver å åpne kryptert e-postmeldingen:
Finner ikke navnet ditt digitale ID av det underliggende sikkerhetssystemet.

Mer informasjon

Den sterkeste krypteringsalgoritmen som er tilgjengelige for kryptering av e-post på en Windows XP-klient er Trippel DES (3DES). Hvis du installerer Outlook på en Windows XP-arbeidsstasjon, når du konfigurerer Outlook til å bruke et sertifikat som inkluderer støtte for AES, er AES ikke tilgjengelig som en krypteringsalgoritme. Outlook viser bare krypteringsalgoritmer som datamaskinen støtter. AES støttes ikke på Windows XP. I tillegg kan ikke meldinger som er kryptert ved hjelp av AES leses på datamaskiner som kjører Windows XP.

For mer informasjon om et lignende begrensninger når du bruker Outlook Web App (OWA) for Exchange, går du til følgende Microsoft TechNet-webområde:
Behandle innstillinger for Outlook Web App
Informasjon om teknologi IT-teknikere kan opprette, oppdatere og bruke egendefinerte kryptografialgoritmer. Noen tredjeparts programmer kan bruke egendefinerte algoritmer som er basert på kryptografi neste generasjon (CNG). IT-teknikere som vil ha mer informasjon, kan gå til følgende Microsoft TechNet-webområde:
Kryptografi for neste generasjon

Egenskaper

Artikkel-ID: 2710636 - Forrige gjennomgang: 10. mai 2012 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
Nøkkelord: 
kbmt KB2710636 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende:2710636

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com