Outlook kan inte krypteras med AES när Outlook körs på Windows XP

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2710636 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Sammanfattning

Krypteringsalgoritm för AES (Advanced Encryption Standard) (AES) är tillgänglig för S/MIME-meddelanden endast på Windows Vista och Windows 7. AES är inte tillgänglig för kryptering av e-post när e-postklient som körs på Windows XP.

Om du använder ett e-postprogram som körs på Windows 7 och skicka en AES-krypterad e-postmeddelande till en mottagare som använder Microsoft Outlook på en Windows XP-arbetsstation får mottagaren följande felmeddelande när de försöker att öppna krypterade e-postmeddelandet:
Ditt digitala ID-namn kan inte hittas av det underliggande säkerhetssystemet.

Mer Information

Starkaste krypteringsalgoritm för att kryptera e-post på en klient med Windows XP är triple DES (3DES). Om du installerar Outlook på en Windows XP-arbetsstation när du konfigurerar Outlook att använda ett certifikat som innehåller stöd för AES är AES inte tillgänglig som en krypteringsalgoritm. Outlook visar endast krypteringsalgoritmer som datorn stöder. AES stöds inte i Windows XP. Meddelanden krypteras med AES går inte att läsa på datorer som kör Windows XP.

Mer information om liknande begränsningar när du använder Outlook Web App (OWA) för Exchange finns på följande Microsoft TechNet-webbplats:
Hantera inställningar för Outlook Web App
Information Technology (IT)-tekniker kan du skapa, uppdatera och använda anpassade krypteringsalgoritmer. Vissa program kan använda egna algoritmer som är baserade på i kryptografi nästa generations (CNG). IT-proffs som du vill ha mer information kan gå till följande Microsoft TechNet-webbplats:
Kryptografi nästa Generation

Egenskaper

Artikel-id: 2710636 - Senaste granskning: den 10 maj 2012 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
Nyckelord: 
kbmt KB2710636 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande:2710636

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com