Μήνυμα λάθους όταν ανοίγετε τις ιδιότητες ενός χρήστη στο Office 365: "Exchange: βρέθηκε κανένα σχέδιο γραμματοκιβωτίου με SKU 'BPOS_L_Standard'. Χρήστης δεν έχει πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2711712 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Στην πύλη του Microsoft Office 365, ένα κόκκινο "X" εμφανίζεται δίπλα από ένα χρήστη. Όταν ανοίγετε τις ιδιότητες αυτού του χρήστη, που ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο:
Ανταλλαγή: Βρέθηκε κανένα σχέδιο γραμματοκιβωτίου με SKU 'BPOS_L_Standard'. Χρήστης δεν έχει πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
Ωστόσο, ο χρήστης δεν αντιμετωπίσετε τυχόν ζητήματα. Επίσης, ο χρήστης έχει πρόσβαση σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μπορούν να λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΑΙΤΙΑ

Αυτό occursif το ζήτημα όλες τις συνδρομές λήξει και ο λογαριασμός σας Office 365 τοποθετήθηκε στην ουρά για κατάργηση. Αυτή η έκθεση προσφέρει επιπλέον αγορά που δεν υποστηρίζονται από τον αρχικό τύπο εταιρείας.

Για παράδειγμα, έχετε αγοράσει ή είχατε μια δοκιμαστική συνδρομή για μικρές επιχειρήσεις του Office 365 και έχει λήξει η συνδρομή σας. Στη συνέχεια έχετε αγοράσει Enterprise του Office 365. Ωστόσο, ο τύπος εταιρείας ακόμη τεχνικά θεωρείται Office 365 μικρών επιχειρήσεων, και θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στο μέλλον.

Αυτά τα σενάρια δεν υποστηρίζονται.

ΛΎΣΗ

Δεν υπάρχει λύση για να καταργήσετε το μήνυμα λάθους στην υπάρχουσα εταιρεία.

Για να καταργήσετε το μήνυμα λάθους, πρέπει να εγγραφείτε ξανά χρησιμοποιώντας τον τύπο σωστή εταιρεία. Για παράδειγμα, εξετάστε το σενάριο στο οποίο έχετε αρχικά εγγραφεί με μικρές επιχειρήσεις του Office 365 και τώρα θέλετε να Enterprise του Office 365. Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να εγγραφείτε ξανά και αυτήν τη στιγμή θα πρέπει να επιλέξετε Enterprise του Office 365.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2711712 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 12 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365m o365e o365p o365a o365022013 kbmt KB2711712 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2711712

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com