Feilmelding når du åpner egenskapene til en bruker i Office 365: "Exchange: Finner ingen postboks plan med SKU 'BPOS_L_Standard'. Brukeren har ikke tilgang til e-post"

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2711712 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.

Ikke sikker på hvilken versjon av Office 365 du bruker? Gå til følgende Microsoft-webområde:
Bruker jeg Office 365 etter oppgraderingen service?
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

I Microsoft Office 365-portalen vises en rød "X" ved siden av en bruker. Når du åpner egenskapene for dette bruker du en feilmelding som ligner på følgende:
Exchange: Finner ingen postboks plan med SKU 'BPOS_L_Standard'. Brukeren har ingen tilgang til e-post.
Imidlertid opplever ikke brukeren noen problemer. Brukeren også har tilgang til e-postmeldinger og kan motta e-postmeldinger.

ÅRSAK

Dette problemet oppstår hvis alle abonnementer er utløpt, og Office 365-kontoen din ble lagt i kø for fjerning. Dette vises ytterligere innkjøp tilbud som ikke støttes av den opprinnelige typen for firmaet.

For eksempel du har kjøpt eller du hadde et prøveabonnement for Office 365 Small Business, og abonnementet er utløpt. Deretter kan du kjøpte Office 365 Enterprise. Imidlertid, din Selskapstype teknisk sett fremdeles anses Office 365 Small Business, og du vil støte på problemer i fremtiden.

Disse scenarioene støttes ikke.

LØSNING

Det finnes ingen løsning for å fjerne feilmeldingen i den eksisterende organisasjonen.

Hvis du vil fjerne feilmeldingen, må du registrere deg på nytt ved å bruke de riktige firmaet. Anta for eksempel at scenario der du opprinnelig abonnerte med Office 365 Small Business, og nå vil Office 365 Enterprise. I dette tilfellet må du registrere deg på nytt, og denne gangen velger du Office 365 Enterprise.

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2711712 - Forrige gjennomgang: 31. mai 2013 - Gjennomgang: 6.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
  • Microsoft Exchange Online
Nøkkelord: 
o365 o365m o365e o365p o365a o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade kbmt KB2711712 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2711712

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com