Mesaj de eroare atunci când deschideți proprietățile de un utilizator din Office 365: "schimb: a fost gasit nici un plan pentru cutie poștală cu SKU 'BPOS_L_Standard'. Utilizatorul nu are acces la e-mail "

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2711712 - View products that this article applies to.

Nu sunt sigur ce versiune de Office 365 care îl utilizați? Du-te la următorul site Web Microsoft:
Sunt folosind Office 365 după upgrade-ul de serviciu?
Măriți totul | Reduceți totul

PROBLEMA

În cadrul portalului Microsoft Office 365, un roșu, "X" apare lângă un utilizator. Când deschideți proprietățile de acel utilizator, aveți un mesaj de eroare care seamănă cu următorul:
Schimb: Nici un plan pentru cutie poștală cu SKU "BPOS_L_Standard" a fost găsit. Utilizatorul nu are acces la e-mail.
Cu toate acestea, utilizatorul nu experiență orice probleme. De asemenea, utilizatorul are acces la mesajele de e-mail și pot primi mesaje de e-mail.

CAUZA

Această problemă apare dacă toate abonamentele expirat, iar contul Office 365 era în pune în Listă tabel de așteptare așteptare pentru îndepărtarea. Aceasta expuse oferte de cumpărare suplimentare care nu sunt acceptate de tipul tau de firma originale.

De exemplu, ați achiziționat sau ați avut un abonament proces pentru Office 365 Small Business și abonament a expirat. Apoi, ați cumpărat Office 365 Enterprise. Cu toate acestea, tipul de companie din punct de vedere este considerat a fi Office 365 mici de afaceri, și veți întâlni probleme în viitor.

Aceste scenarii nu sunt acceptate.

SOLUȚIE

Nu există nici o rezoluție pentru a elimina un mesaj de eroare în cadrul organizației existente.

Pentru a elimina un mesaj de eroare, trebuie să vă înscrieți din nou utilizând tipul corect companiei. De exemplu, ia în considerare scenariul în care ai semnat inițial cu Office 365 mici de afaceri, și acum doriți Office 365 Enterprise. În acest caz, trebuie să vă înscrieți din nou, și de data aceasta ar selectați Office 365 Enterprise.

Încă nevoie de ajutor? Du-te la Birou 365 comunitare site-ul.

Proprietă?i

ID articol: 2711712 - Ultima examinare: 31 mai 2013 - Revizie: 6.0
Se aplică la:
  • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
  • Microsoft Exchange Online
Cuvinte cheie: 
o365 o365m o365e o365p o365a o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade kbmt KB2711712 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2711712

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com