Felmeddelande när du öppnar egenskaper för en användare i Office 365: "Exchange: inga planer på postlåda med SKU 'BPOS_L_Standard' hittades. Användaren har ingen åtkomst till e-post"

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2711712 - Visa produkter som artikeln gäller.

Är du osäker på vilken version av Office 365 du använder? Gå till följande Microsoft-webbplats:
Använder jag Office 365 efter tjänstuppgraderingen?
Visa alla | Dölj alla

PROBLEMET

I Microsoft Office 365-portal visas ett rött "X" bredvid en användare. När du öppnar egenskaper för den användaren du ett felmeddelande av följande slag:
Exchange: Inga planer på postlåda med SKU 'BPOS_L_Standard' hittades. Användaren har ingen åtkomst till e-post.
Användaren kan emellertid inte får problem. Användaren även har tillgång till e-postmeddelanden och kan ta emot e-postmeddelanden.

ORSAK

Det här problemet uppstår om alla abonnemang gått ut och Office 365-konto har placerats i kö för borttagning. Detta visas ytterligare köp erbjudanden som inte stöds av din ursprungliga Företagstyp.

Till exempel du köpt eller du har en provprenumeration för småföretag i Office 365 och prenumerationen upphört att gälla. Sedan köpte du Office 365 Enterprise. Men din Företagstyp av fortfarande tekniskt anses vara Office 365 Small Business och det uppstår problem i framtiden.

Dessa scenarier stöds inte.

LÖSNING

Det finns ingen lösning för att ta bort felmeddelandet i den befintliga organisationen.

Om du vill ta bort felmeddelandet måste du logga med hjälp av rätt företag. Tänk dig ett scenario där du ursprungligen har registrerat dig hos Office 365 Small Business, och nu du vill att Office 365 Enterprise. I det här fallet måste du logga igen och nu Markera Office 365 Enterprise.

Behöver du hjälp? Gå till Office 365-Community .

Egenskaper

Artikel-id: 2711712 - Senaste granskning: den 31 maj 2013 - Revision: 6.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
  • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
  • Microsoft Exchange Online
Nyckelord: 
o365 o365m o365e o365p o365a o365062011 pre-upgrade o365022013 after upgrade kbmt KB2711712 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2711712

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com