Fel 0x8024200D när du installerar Service Pack 1 för Windows 7

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2712531 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

På den här sidan

Symptom

När du installerar Windows 7 Service Pack 1 (SP1) kan följande felmeddelande:
Fel 0x8024200D

Orsak

Det här problemet kan uppstå om Windows 7 Service Pack 1 (SP1) hämtades av Windows Update men ännu inte har installerats eller om installationen har skadats. Mer information om detta servicepack klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
976932 Information om servicepack 1 för Windows 7 och Windows Server 2008 R2

Lösning

Om du vill att vi ska åtgärda problemet, går du till den "Lös det åt mig"avsnittet. Om du föredrar att lösa problemet själv går du till den "Jag löser det själv"avsnittet.

Lös det åt mig

Om du vill åtgärda problemet automatiskt klickar du på Korrigera det. knappen eller länken. Klicka på Kör i den Filhämtning dialogrutan rutan och följ anvisningarna i den Korrigera det. guiden.


Åtgärda problemet
Microsoft Fix it 50831

Anteckningar
  • Den här guiden kanske bara på engelska. Den automatiska korrigeringen fungerar dock även för andra språkversioner av Windows.
  • Om du inte är på den dator där problemet bör du spara korrigeringsfilen den lösningen till en flash-enhet eller en CD-skiva och köra den på den dator där problemet.


Let me fix it myself


Mer Information

For Advanced Users:


Referenser


Behöver du mer hjälp?


Få hjälp från den Microsoft-svar Sök efter mer information om online gemenskapen Microsoft Support eller Windows Hjälp och hur du, eller Lär dig mer om Assisterad Support alternativ.


Egenskaper

Artikel-id: 2712531 - Senaste granskning: den 10 maj 2012 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Ultimate
Nyckelord: 
kbmt KB2712531 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande:2712531

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com