Second Licensed ActiveX Control Does Not Load

Article translations Article translations
Article ID: 271273 - View products that this article applies to.
This article was previously published under Q271273
This article has been archived. It is offered "as is" and will no longer be updated.
Expand all | Collapse all

SYMPTOMS

You may experience any of the following problems:
  • In Internet Explorer 5.5, after you browse to an HTML page that contains a licensed ActiveX control, licensed ActiveX controls may not load on other HTML pages until you quit and restart the browser.
  • If you browse to a page that contains multiple licensed ActiveX controls, only the first control appears.

RESOLUTION

These issues are resolved in a hotfix for Internet Explorer 5.5 SP1. For additional information about obtaining this fix, click the article number below to view the article in the Microsoft Knowledge Base:
303868 Roll-Up Hotfix for Internet Explorer Version 5.5

STATUS

Microsoft has confirmed that this is a bug in the Microsoft products that are listed at the beginning of this article.

MORE INFORMATION

You can also resolve the first symptom by installing Internet Explorer 5.5 Service Pack 1 (SP1).

For more information about developing Web-based solutions for Microsoft Internet Explorer, visit the following Microsoft Web sites:
http://msdn.microsoft.com/ie/

http://support.microsoft.com/iep

Properties

Article ID: 271273 - Last Review: October 21, 2013 - Revision: 4.0
APPLIES TO
  • Microsoft Internet Explorer 5.5
Keywords: 
kbnosurvey kbarchive kbbug kbctrl kblicensing kbpending kbprb KB271273

Give Feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com