Foutbericht van Microsoft Reader: Hebt U de activering limiet bereikt

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 271289 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een e-boek dat u on line hebt aangeschaft in opent Microsoft Reader, verschijnt het volgende foutbericht:
Activerings fout

U bereikt uw Activerings limiet.

Oorzaak

De software van Microsoft Reader is gekoppeld aan een Microsoft Passport Network-account die uniek is voor de gebruiker van de software van de lezer. Elke Passport Network-account kan alleen worden gekoppeld aan twee Microsoft Reader installaties.

U kunt Microsoft Reader activeren op maximaal zes computers als u slechts één Passport Network-account. Microsoft Reader is dat is gekoppeld aan uw Microsoft Passport Network-account en een unieke hardware-id. Dit hardware-ID wordt gegenereerd op basis van het volume serie nummer van de vaste schijf. Als u de vaste schijf opnieuw formatteren en opnieuw Microsoft Reader, de lezer installeren software kan mogelijk niet worden gekoppeld aan de oorspronkelijke Microsoft Passport Network-account omdat de vaste schijf formatteert verandert het volume serienummer van het vaste schijf, de unieke hardware-id verandert. Hierdoor verschijnt de Foutbericht 'Activation Error'. Bijvoorbeeld: u ontvangt dit foutbericht indien:
  • U installeert Microsoft Reader op zes computers en Lezer met een Passport Network-account koppelen. U vervolgens opnieuw formatteren van de vaste schijf van een computer en probeer te koppelen met de Reader-software de originele Microsoft Passport Network-account.
  • U installeert Microsoft Reader op één computer, waarna u de vaste schijf opnieuw formatteert, de lezer software opnieuw installeren en koppelen de lezer software met de oorspronkelijke Microsoft Passport Network-account. U herhaalt dit proces zes meerdere keren.

Status

Dit gedrag is inherent aan het ontwerp zoals vereist door de e-book uitgevers.

Meer informatie

Microsoft Reader kan op maximaal zes computers worden geactiveerd Terzelfder tijd, maar mogelijk moet u de software lezer met koppelen andere accounts van Microsoft Passport Network. Als u een e-book op een computer aanschaffen op waarvan u de lezer software aan uw eerste Passport Network-account koppelen u kunt deze e-book op een computer waarop u de lezer koppelen niet lezen software met een ander Passport Network-account.

Klanten kunnen meer activeringen op aanvraag:
http://DAS.Microsoft.com/Activate/en-us/extraDefault.ASP
OPMERKING: Als u het formulier invullen en het bericht toegang geweigerd of deze lus terug naar dezelfde pagina, zoeken en klik op de "Klik hier om te verzenden link voor revisie'. Op deze koppeling klikt, wordt uw aanvraag voor meer activeringen ingediend.

Eigenschappen

Artikel ID: 271289 - Laatste beoordeling: zondag 23 februari 2014 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Reader 2.0 voor Pocket PC
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kberrmsg kbprb kbmt KB271289 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:271289

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com