Multi-Mailbox Sök-funktionen returnerar felaktiga resultat när du utför en sökning med komplexa discovery i Exchange Server 2010-miljö

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2713339 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Anta att du använder sökfunktionen för Multi-Mailbox för att söka discovery i en miljö med Microsoft Exchange Server 2010. Sök efter nyckelordinnehåller flera logiska operatorer som eller och och. Multi-Mailbox Sök-funktionen returnerar felaktiga resultat i den här situationen.

Till exempel returnerar 344 objekt för en sökning efter nyckelordet "WordA" och en sökning efter "WordA WordB" returnerar 31 objekt. Men en sökning efter "(WordA AND WordB) eller WordA eller WordB" returnerar också felaktigt 31 objekt.

Orsak

Det här problemet uppstår eftersom avancerade frågans Syntax (AQS)-tolken tolkar felaktigt eller och och logiska operatorer när du utför en komplex fråga.

Obs! AQS tolk används av sökfunktionen för Multi-Mailbox.

Lösning

Lös problemet genom att installera samlade uppdateringen följande. Mer information om den här samlade uppdateringen klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
2706690 Beskrivning av Samlad uppdatering 4 för Exchange Server 2010 Service Pack 2

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna i avsnittet "Gäller".

Mer Information

Mer information om avancerad frågesyntax finns på följande Microsoft-webbplats:
Hur du använder avancerad frågesyntax programmässigt
Mer information om sökfunktionen för Multi-Mialbox finns på följande Microsoft-webbplats:
Allmän information om funktionen Sök Multi-Mailbox

Egenskaper

Artikel-id: 2713339 - Senaste granskning: den 14 augusti 2012 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2
Nyckelord: 
kbsurveynew kbexpertiseinter kbqfe kbmt KB2713339 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2713339

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com