Αρχεία καταγραφής συναλλαγών αυξηθούν ταχέως στο Exchange εάν είναι ενεργοποιημένη η πολιτική "Προειδοποίηση για ύποπτα ονόματα σε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" του Outlook

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2714712 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν μπορείτε να προβάλετε τα αρχεία καταγραφής συναλλαγών στο Exchange server, ίσως διαπιστώσετε ότι τα αρχεία καταγραφής αυξάνονται ταχέως όταν ένας χρήστης είναι συνδεδεμένος σε πολλαπλές περιόδους λειτουργίας του Outlook.

Αιτία

Προειδοποίηση Ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου, χρησιμοποιώντας τον Επεξεργαστή μητρώου ή χρησιμοποιώντας κάποια άλλη μέθοδο. Αυτά τα προβλήματα ενδέχεται να απαιτήσουν την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα ζητήματα αυτά είναι δυνατό να επιλυθούν. Τροποποιήστε το μητρώο με δική σας ευθύνη.

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται αν έχετε την πολιτική ομάδας ενεργοποιημένη για το Προειδοποίηση για ύποπτα ονόματα τομέων σε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ρύθμιση στο Outlook και ένας χρήστης αποκτά πρόσβαση σε γραμματοκιβώτιο τους από πολλούς υπολογιστές-πελάτες του Outlook έχει ρυθμιστεί σε λειτουργία με σύνδεση.

Όταν αυτή η πολιτική είναι ενεργοποιημένη, θα βρείτε τα ακόλουθα δεδομένα στο μητρώο των Windows.

Κλειδί: HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\μια πρόχειρη έκδοση\outlook\options\mail
DWORD: OutlookEnableSpoofyEmails
Τιμή: 1


Σημείωση, μια πρόχειρη έκδοση στο μητρώο των παραπάνω διαδρομή που αντιπροσωπεύει την έκδοση του Outlook που χρησιμοποιείτε (15,0 = Outlook 2013, 14.0 = Outlook 2010 και 12.0 = Outlook 2007).

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αλλάξτε τοΑπόκρυψη προειδοποιήσεων σχετικά με ύποπτα ονόματα τομέων σε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ρύθμιση της πολιτικής ομάδας για να Δεν έχει ρυθμιστεί. Η παρακάτω εικόνα παρουσιάζει τη διαδρομή για τη ρύθμιση πολιτικής, με το πρόγραμμα επεξεργασίας πολιτικής ομάδας.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2796112


Εάν θέλετε να διατηρείτε ενεργοποιημένη αυτήν τη ρύθμιση πολιτικής, μπορείτε να έχετε δύο άλλες πιθανές λύσεις.
  1. Χρήση μόνο προσωρινά αποθηκευμένου προφίλ σε λειτουργία για να αποκτήσετε πρόσβαση σε γραμματοκιβώτιο του Exchange.
  2. Εάν χρησιμοποιείτε κατάσταση λειτουργίας με σύνδεση προφίλ, πρόσβαση στο γραμματοκιβώτιό σας Exchange χρησιμοποιώντας μόνο έναν υπολογιστή-πελάτη κάθε φορά.

Περισσότερες πληροφορίες

Από προεπιλογή, το Προειδοποίηση για ύποπτα ονόματα τομέων σε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η επιλογή είναι ενεργοποιημένη στην του Επιλογές ανεπιθύμητης αλληλογραφίας παράθυρο διαλόγου του Outlook. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση παραμέτρων απεικονίζεται στο σχήμα που ακολουθεί.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2796113


Αυτή η ρύθμιση χρησιμοποιείται για να σας προειδοποιήσει, εάν το όνομα τομέα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ένα μήνυμα που λαμβάνετε θεωρείται ύποπτο από το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του Outlook.

Εάν ενεργοποιήσετε τηνΑπόκρυψη προειδοποιήσεων σχετικά με ύποπτα ονόματα τομέων σε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείουομάδα τη ρύθμιση πολιτικής, η Προειδοποίηση για ύποπτα ονόματα τομέων σε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η επιλογή είναι απενεργοποιημένη στο τοΕπιλογές ανεπιθύμητης αλληλογραφίας πλαίσιο διαλόγου, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
2796114Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2714712 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2714712 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2714712

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com