Transactielogboeken groeien snel op Exchange als het beleid 'Waarschuw mij voor verdachte namen in e-mailadressen' van Outlook is ingeschakeld

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2714712 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als u de transactielogboeken op de Exchange-server bekijkt, kan het gebeuren dat de logboekbestanden snel groeien wanneer een gebruiker is aangemeld bij meerdere sessies van Outlook.

Oorzaak

Waarschuwing Er kunnen ernstige problemen optreden als u het register onjuist bewerkt met behulp van de Register-Editor of met een andere methode. Wellicht moet deze problemen het besturingssysteem opnieuw te installeren. Microsoft kan niet garanderen dat deze problemen kunnen worden opgelost. Wijzig het register voor uw eigen risico.

Dit probleem treedt op als het groepsbeleid is ingeschakeld voor de Mij waarschuwen bij verdachte domeinnamen in e-mailadressen instelling in Outlook en de gebruiker heeft toegang tot hun postvak uit meerdere Outlook-clients geconfigureerd in de onlinemodus.

Als dit beleid is ingeschakeld, vindt u de volgende gegevens in het Windows-register.

Sleutel: HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\x.0\outlook\options\mail
DWORD: OutlookEnableSpoofyEmails
Waarde: 1


Houd er rekening mee x.0 in het bovengenoemde Register pad Hiermee geeft u de versie van Outlook die u gebruikt (15,0 inch = Outlook 2013 14.0 = Outlook 2010 en 12.0 = Outlook 2007).

Oplossing

Dit probleem wilt oplossen, wijzigt u deWaarschuwingen over verdachte domeinnamen in e-mailadressen verbergen instelling voor Groepsbeleid naar Niet geconfigureerd. De volgende afbeelding ziet het pad naar de instelling in de Groepsbeleid-editor.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2796112


Als u bewaren van deze instelling is ingeschakeld wilt, hebt u twee mogelijke oplossingen.
  1. Gebruik alleen de profielen van in cache-modus toegang krijgen tot uw Exchange-postvak.
  2. Als u profielen on line modus gebruikt, kunt u toegang krijgen tot uw Exchange-postvak met slechts één client tegelijk.

Meer informatie

Standaard de Mij waarschuwen bij verdachte domeinnamen in e-mailadressen is ingeschakeld in de Opties voor ongewenste E-mail het dialoogvenster in Outlook. De standaardconfiguratie wordt weergegeven in de volgende afbeelding.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2796113


Deze instelling wordt gebruikt voor een waarschuwing als de domeinnaam in een e-mailadres voor een bericht dat u ontvangt als verdachte wordt beschouwd door het filter voor ongewenste E-mail in Outlook.

Als u inschakelt deWaarschuwingen over verdachte domeinnamen in e-mailadressen verbergeninstellen via Groepsbeleid, het Mij waarschuwen bij verdachte domeinnamen in e-mailadressen optie is uitgeschakeld in deOpties voor ongewenste E-mail in het dialoogvenster, zoals in de volgende afbeelding.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
2796114Eigenschappen

Artikel ID: 2714712 - Laatste beoordeling: vrijdag 21 december 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2007 Enterprise Edition
Trefwoorden: 
kbmt KB2714712 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2714712

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com