Korriger: Report Viewer 2010 viser ikke DateTime-parameter når du kjører en rapport i SSRS 2012

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2715841 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Dette problemet gjelder Microsoft SQL Server 2012 Reporting Services.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

Tenk deg følgende:
 • Du oppretter en Windows Forms-program eller et program for Windows Presentation Foundation (WPF) som er basert på Microsoft .NET Framework 4.0.
 • I Windows Forms eller WPF-programmet, kan du bruke en Microsoft rapporten Viewer 2010-kontroll til å vise en rapport i Microsoft SQL Server 2012 Reporting Services (SSRS 2012) som kjører i modus for ekstern.
 • Rapporten inkluderer enDato/klokkeslett typeparameter med en standardverdi.
 • Du kjører programmet på et operativsystem som har de regionale innstillingene som er satt til italiensk. I tillegg tilLang tid Format er satt til ": mm: ss".
I dette scenariet, kan ett av følgende problemer oppstå:
 • Standardverdien for den Dato/klokkeslett typeparameter vises ikke i parameteren spør området.
 • Hvis du tilordner en verdi til den Dato/klokkeslettTypeparameteren og oppdatere rapporten, verdien går tapt etter at rapporten er gjengitt ikke og kan vises.

Årsak

Dette problemet oppstår på grunn av en endring i .NET Framework-4.0 som hindrer programmet og SSRS 2012 fra å bruke den riktige informasjonen som er basert på de regionale innstillingene for operativsystemet. Programmer som er basert på .NET Framework 4.0 bruker regionale innstillinger som returneres av Windows. Imidlertid er SSRS 2012 bygd på .NET Framework 3.5 tjenester Pack 1 (SP1). Derfor bruker SSRS 2012 de regionale innstillingene som er innebygd i .NET Framework 3.5 SP1.

Når en SSRS 2012-serveren kjører en rapport ved hjelp av "." symbol som skilletegn, typeparameter DateTime sendes tilbake til klienten som en streng. Kontroll for rapportvisning kaller DateTimeOffset.TryParse -metoden for å validere streng ved hjelp av det ":" symbol som skilletegn for klokkeslett. Derfor blir validert strengen som USANN og vises ikke i parameteren spør området.

Merk Dette problemet oppstår bare hvis det lange klokkeslettformatet er satt til: "ss, standardinnstillingen for italiensk regionale innstillinger. Standardinnstillingen for italiensk regionale innstillinger avhenger av operativsystemet. I tillegg kan du konfigurere standardinnstillingene for operativsystemet ved å endre det lange klokkeslettformatet .

Løsning

Informasjon om kumulativ oppdatering

Samleoppdatering 2 for SQL Server 2012 Service Pack 1 (SP1)

Hurtigreparasjonen for dette problemet ble først utgitt i kumulative oppdateringen 2. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du anskaffer denne kumulative oppdateringen for SQL Server 2012 Service Pack 1, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2790947 Kumulativ oppdateringspakke 2 for SQL Server 2012 Service Pack 1
Obs! Fordi bygginger er kumulative, inneholder hver nye fix-utgivelse alle hurtigreparasjonene og sikkerhetsreparasjonene som var inkludert i tidligere SQL Server 2012 Service Pack 1 Løs utgivelsen. Vi anbefaler at du vurderer å bruke den nyeste versjonen av hurtigreparasjonen som inneholder denne hurtigreparasjonen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2772858 SQL Server-2012 bygger som ble gitt ut etter at SQL Server 2012 Service Pack 1 ble utgitt

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Gjelder for".


Workaround

Hvis du vil omgå dette problemet, bruker du én av følgende løsninger:
 • Angi de regionale innstillingene for programmet og operativsystemet for å samsvare med de regionale innstillingene som er plassert på klienten.
 • Opprette en streng inndatafelt for at brukeren skal fylle ut med tekst. Deretter i rapporten, kan du konvertere strengen til en dato.
 • Opprette en skjult eller Nei-spørsmål-parameter som fylles ut fra streng input-feltet når du kjører rapporten.
 • Opprette en ikke-synlige Dato/klokkeslettSkriv inn parameter og en kontroll DateTimePicker utenfor kontroll for rapportvisning. KlikkVis rapport, og deretter legge til strengverdien tilDato/klokkeslett Skriv inn parameter i den SubmittingParameterValues hendelsesbehandling.

Mer informasjon

Microsoft rapporten Viewer 2010 SP1 Redistributable Package er tilgjengelig for nedlasting fra følgende webområde for Microsoft Download Center:

Microsoft Report Viewer 2010 SP1 Redistributable Package
Hvis du vil vite mer om DateTimeOffset.TryParseExact -metoden og DateTimeOffset.TryParse -metoden, kan du gå til følgende MSDN-webområde:

DateTimeOffset.TryParseExact-metoden (streng, streng, IFormatProvider, DateTimeStyles, DateTimeOffset %)

DateTimeOffset.TryParse-metoden (streng, DateTimeOffset %)

Egenskaper

Artikkel-ID: 2715841 - Forrige gjennomgang: 24. januar 2013 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1
Nøkkelord: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2715841 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2715841

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com