πρόγραμμα περιήγησης 32-bit εφαρμογές ενδέχεται να μην λειτουργούν όπως αναμένεται στον Internet Explorer 10

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2716529 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν εκτελείτε 10 του Internet Explorer στην επιφάνεια εργασίας σε μια έκδοση 64-bit των Windows 8, τα πρόσθετα που έχουν συνταχθεί για το πρόγραμμα περιήγησης 32-bit (για παράδειγμα, ελέγχει τα αντικείμενα βοήθειας του προγράμματος περιήγησης (BHO), γραμμές εργαλείων και ActiveX) δεν λειτουργούν όπως αναμένεται.

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν έχει οριστεί από την ακόλουθη καταχώρηση μητρώου σε 0:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\TabProcGrowth

Αιτία

Η διαδικασία διαχείρισης 10 του Internet Explorer είναι πάντα μια διεργασία 64-bit σε εκδόσεις 64-bit των Windows 8. Αυτή είναι μια αρχιτεκτονική αλλαγή στο Internet Explorer 10. Από προεπιλογή, καρτέλα διεργασίες μπορεί να διεργασίες των 32-bit ή 64-bit, εκτός όταν η καταχώρηση μητρώου TabProcGrowth έχει οριστεί σε 0. Όταν αυτή η καταχώρηση μητρώου έχει οριστεί σε 0, εκτελέστε τις καρτέλες στην ίδια διεργασία ως διαδικασίας διαχείρισης, η οποία στην περίπτωση αυτή είναι 64-bit. Ωστόσο, ορισμένα πρόσθετα του προγράμματος περιήγησης δεν διαθέτουν μια έκδοση 64-bit. Επομένως, δεν λειτουργούν όπως αναμένεται.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο, εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αλλάξτε την τιμή της καταχώρησης μητρώου TabProcGrowth σε έναν ακέραιο αριθμό που είναι μεγαλύτερος από 0. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Swipe στο από τη δεξιά πλευρά της οθόνης και έπειτα κτυπήστε Αναζήτηση. Ή, εάν χρησιμοποιείτε ποντίκι, στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση.
  2. Στο πλαίσιο αναζήτησης, πληκτρολογήστε regedit.
  3. Χτυπήστε ή κάντε κλικ την εμφανιζόμενη Regedit εικονίδιο. Εντοπίστε και επιλέξτε το ακόλουθο κλειδί μητρώου:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\TabProcGrowth
  4. Αλλάξτε την τιμή της καταχώρησης μητρώου.
Σημείωση Εάν δεν θέλετε να αλλάξετε τη ρύθμιση του μητρώου, ίσως χρειαστεί να εκτελέσετε τα πρόσθετα που έχουν εγγραφεί για προγράμματα περιήγησης των 64-bit. Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή λογισμικού, για να ελέγξετε εάν μια έκδοση 64-bit του πρόσθετου είναι διαθέσιμη.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καταχώρηση μητρώου TabProcGrowth , μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web Microsoft MSDN:
Άνοιγμα νέας καρτέλας ενδέχεται να ξεκινήσει μια νέα διεργασία στον Internet Explorer
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν όταν χρησιμοποιείτε μια έκδοση 64-bit του Internet Explorer ως την προεπιλεγμένη έκδοση, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web Microsoft MSDN:
Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τις εκδόσεις 64-bit του Internet Explorer

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2716529 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Internet Explorer 10
  • Windows 8 Enterprise
  • Windows 8 Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2716529 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2716529

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com