Δεν μπορείτε να εισέλθετε να Lync 2010 για Android όταν ο λογαριασμός χρήστη είναι συσχετισμένο με πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα περιβάλλον ηλεκτρονικών Lync

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2717010 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν έχετε πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το λογαριασμό χρήστη, δεν είναι δυνατό να εισέρχεστε στο Microsoft Lync 2010 για Android.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το μέγεθος του διακριτικού Live ID στο web εισιτήριο που λαμβάνονται από την υπηρεσία του Web εισιτήριο είναι μεγαλύτερο από το μέγιστο μέγεθος αίτηση μεταφοράς. Αυτό συμβαίνει επειδή ο λογαριασμός περιέχει πολλές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επομένως, το 2010 Lync για Android υπολογιστής-πελάτης στέλνει ένα δελτίο web χωρίς το σώμα του SOAP.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση παρακάτω:
2716895 Περιγραφή του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για το Lync 2010 για Android: Ιουνίου 2012


Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, καταργήστε τις περιττές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με το λογαριασμό χρήστη.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που περιγράφει αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητοι της Microsoft. Η Microsoft παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διακομιστή της υπηρεσίας Web εισιτήριο, μεταβείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2717010 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Lync 2010 for Android
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbsurveynew kbfix kbexpertiseinter kbmt KB2717010 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2717010

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com