Er is een update beschikbaar Lync 2010 voor Android om de aanwezigheid van inactieve status na 5 minuten actief inschakelen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2717011 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Inleiding

Dit artikel bevat een update waarmee Microsoft Lync 2010 voor Android het nieuwe inactieve token van de Service Lync Server mobiliteit verbruiken. Nadat de update is toegepast, weergegeven Lync 2010 voor Android de aanwezigheid-status als inactief nadat u de aanwezigheid status op bezet instellen en laat de Lync client 5 minuten besteden actief.

Meer informatie

U past deze wijziging, de volgende cumulatieve update te installeren:
2716895 Beschrijving van het cumulatieve updatepakket voor 2010 Lync voor Android: juni 2012

Voor meer informatie klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2703338 Status van de aanwezigheid van bepaalde Lync 2010 mobiele clients is bijgewerkt naar 'Inactief' in plaats van 'Afwezig' na 5 minuten in de inactieve status
De producten die in dit artikel wordt beschreven, worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2717011 - Laatste beoordeling: maandag 27 augustus 2012 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Lync 2010 for Android
Trefwoorden: 
kbqfe kbsurveynew kbfix kbexpertiseinter kbmt KB2717011 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2717011

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com