O actualizare este disponibilă pentru a permite Lync 2010 pentru Android pentru a afișa starea inactiv prezența după 5 minute într-o stare inactivă

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2717011 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Introducere

Acest articol descrie o actualizare care permite Microsoft Lync 2010 pentru Android a consuma simbolul inactiv nou din serviciul Lync Server mobilitate. După ce este aplicat actualizarea, Lync 2010 pentru Android afișează stare de prezență ca inactiv după ce setați stare de prezență ocupat și apoi lăsați client Lync petrece 5 minute într-o stare inactivă.

Informații suplimentare

Pentru a aplica această modificare, instalați următoarea actualizare cumulativ:
2716895 Descrierea pachetului actualizarea cumulativă pentru Lync 2010 pentru Android: iunie 2012

Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2703338 stare de prezență asupra anumitor clientilor mobil Lync 2010 este actualizat la "Inactiv" în loc de "Departe" după 5 minute în starea de repaus
Produsele ter?e despre care acest articol discută sunt produse de companii independente de Microsoft. Microsoft face nici o garanție, sugerată sau în alt mod, despre performanța sau fiabilitatea acestor produse.

Proprietă?i

ID articol: 2717011 - Ultima examinare: 27 august 2012 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Microsoft Lync 2010 for Android
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbsurveynew kbfix kbexpertiseinter kbmt KB2717011 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2717011

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com