FIX: Een voltooiingslijst van de wordt niet weergegeven in een Visual Basic-workflow-toepassing in Visual Studio 2012 RC

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2718685 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het volgende scenario:
  • U hebt een computer met Microsoft Visual Studio 2012 Release Candidate (RC) geïnstalleerd.
  • U maakt een werkstroom Visual Basic-toepassing.
  • U probeert te typen in het expressieveld voor een in de werkstroomontwerper.
In dit scenario wordt een voltooiingslijst van niet weergegeven. Bovendien wordt het volgende foutbericht weergegeven:

Een uitzondering is opgetreden. Dit kan worden veroorzaakt door een extensie.

Echter als u het foutbericht te sluiten en probeer het opnieuw te typen in het expressieveld voor een in de werkstroomontwerper, een voltooiingslijst van de weergegeven en u ontvangt geen foutbericht.

Oorzaak

Dit probleem treedt op vanwege een wijziging in de presentatie laag van de voltooiingslijst is. In dit geval niet Workflow-projecten maken en de voltooiingslijst correct weergegeven.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is nu beschikbaar bij Microsoft. Het is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze alleen van toepassing op systemen waarop dit specifieke probleem. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige hinder van dit probleem, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Dit probleem onmiddellijk wilt verhelpen, kunt u contact opnemen met Microsoft Customer Support Services om de hotfix te verkrijgen. Een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Support Services en informatie over kosten van ondersteuning vindt u op de volgende Microsoft-website:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Opmerking In speciale gevallen kunnen kosten die normaal verbonden worden geannuleerd als een medewerker van Microsoft Productondersteuning bepaalt dat een specifieke update de oplossing van uw probleem. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie komen.

Vereisten

Deze hotfix moet u Visual Studio 2012 RC is geïnstalleerd.

Opnieuw opstarten

U hoeft niet de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix als de bestanden worden gebruikt. U wordt aangeraden alle Microsoft Visual Studio 2012 Release Candidate gerelateerde onderdelen te sluiten voordat u de hotfix installeert.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Informatie over

De algemene versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in UTC (Coordinated Universal Time). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt de Tijdzone tabblad in de Datum en tijd een item in het Configuratiescherm.
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Microsoft.visualstudio.Editor.implementation.dll11.0.50522.104930,35214-Jun-201200: 18x 86

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2718685 - Laatste beoordeling: dinsdag 19 juni 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Visual Studio 2012 Premium Release Candidate
  • Microsoft Visual Studio 2012 Professional Release Candidate
Trefwoorden: 
kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2718685 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2718685

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com