Cikk azonosítója: 2718695
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A Windows Internet Explorer 10 már elérhető a Windows 8 rendszerre.

Az Internet Explorer 10 böngészővel gyorsabban és egyszerűbben férhet hozzá az internetes tartalmakhoz, valamint minden eddiginél biztonságosabb böngészést tesz lehetővé.

Megjegyzés: Az Internet Explorer 10 része a Windows 8 rendszernek. Windows 7 rendszerre még nem elérhető.

További információ

Ha többet szeretne megtudni az Internet Explorer 10 böngészőről, látogasson el a következő Microsoft webhelyre:
Internet Explorer 10
A Windows 8 rendszerrel kapcsolatos további információt a Microsoft következő webhelyén talál:
Windows 8
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2718695 - Utolsó ellenőrzés: 2012. augusztus 23. - Verziószám: 1.1
Kulcsszavak: 
KB2718695
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com