FIX: „Imposibil de deschis încorporat Powerpivot date"eroare la pornirea unui utilizator non-administrator SQL Server 2012 PowerPivot pentru Excel 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2721122 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Microsoft distribuie Microsoft SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 (SP1) fixat într-un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate actualizările de securitate care au fost incluse cu versiunea precedentă de actualizare SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 (SP1).

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Un utilizator instalează Microsoft SQL Server 2012 PowerPivot pentru Microsoft Excel 2010 pe un computer care execută Windows XP sau Windows Server 2003. Utilizatorul nu este membru al grupului Administratori pe computer.
  • Utilizatorul încearcă să pornească PowerPivot de completare Excel.
În acest scenariu, intermitent este afișat un mesaj de eroare care seamănă cu următorul:
Încorporat analiza consolidare servicii motor: Imposibil de deschis încorporat Powerpivot date.

CAUZĂ

Această problemă apare deoarece motorul PowerPivot încorporate incorect verifică permisiunea SeIncreaseBasePriorityPrivilege . implicit, un utilizator obișnuit nu are permisiunea SeIncreaseBasePriorityPrivilege . Prin urmare, este generată o eroare.

NotăPermisiunea SeIncreaseBasePriorityPrivilege permite unui utilizator ridica un proces de planificare orară prioritatea și crește setul de lucru a procesului. Acesta accelerează executarea procesului.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, aplicați actualizarea cumulativă pe un computer care are SQL Server 2012 PowerPivot pentru 2010 Excel instalat.

Actualizarea cumulativă informații

SQL Server 2012

Fix pentru această problemă a fost lansat în 2 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2703275 set de actualizări cumulativă 2 pentru SQL Server 2012
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fix conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL Server 2012 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2692828 2012 De Server SQL construiește care au fost lansate după ce a fost lansat SQL Server 2012

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

REMEDIERE

Pentru a rezolva această problemă, utilizați una dintre următoarele metode.

Metoda 1

Acordați utilizatorului permisiunea SeIncreaseBasePriorityPrivilege .

Metoda 2

Adăugați acel utilizator la grupul Administratori pe computerul pe care se confruntă cu problema descrisă în secțiunea „Simptome".

REFERINȚE

Pentru mai multe informații despre PowerPivot pentru Excel, du-te la site web MSDN următoarele:
Informații generale despre PowerPivot pentru Excel
Pentru mai multe informații despre cum să descărcați SQL Server 2012 PowerPivot pentru Excel 2010, du-te la site web MSDN următoarele:
Cum la spre SQL Server 2012 PowerPivot pentru Excel 2010

Proprietă?i

ID articol: 2721122 - Ultima examinare: 19 iunie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 PowerPivot for Microsoft Excel 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2721122 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2721122

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com