Felmeddelande vid försök att öppna ett IRM-skyddat e-postmeddelande: "build-versionen av Microsoft Office är signerad och kan inte vara tillförlitliga"

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2722088 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Uppdatera KB2553248 för Microsoft Outlook 2010 släpptes i April 2012. När du har installerat denna uppdatering kan följande felmeddelande när du försöker öppna ett Information Rights Management IRM-skyddat meddelande:

Build-versionen av Microsoft Office är signerad och kan inte betrodd av produktionen Windows Rights Management Services (RMS-Server). Ange en RMS-testserver innan du använder Information Rights Management (IRM) i det här bygget.

Orsak

Det här problemet orsakas av levererade filer som codesigned med hjälp av ett intyg som är felaktigt konfigurerad. I det här fallet är Outlook.exe-filen codesigned med hjälp av problematiska certifikat.

Lösning

Lös problemet genom uppdateringen som beskrivs i följande artikel i Microsoft Knowledge Base:

2598318 Beskrivning av snabbkorrigeringspaket för 2010 för Outlook (Outlook-x-none.msp): den 24 April 2012

Egenskaper

Artikel-id: 2722088 - Senaste granskning: den 19 juni 2012 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Outlook 2010
Nyckelord: 
kbmt KB2722088 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2722088

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com