Μια ιστοσελίδα που έχει μια μεγάλη διεύθυνση URL ενδέχεται να μην εκτυπώνεται σε εκτυπωτή δικτύου στο Internet Explorer 9

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2722750 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο. Προσπαθείτε να εκτυπώσετε μια ιστοσελίδα σε έναν εκτυπωτή δικτύου του Windows Internet Explorer 9. Η ιστοσελίδα έχει μια διεύθυνση URL που περιέχει περισσότερους από 255 χαρακτήρες. Σε αυτό το σενάριο, η ιστοσελίδα μπορεί να μην εκτυπώνεται.

Σημείωση Παρόλο που αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται πάντα, αυτό μπορεί να προκύψει εάν ο εκτυπωτής δικτύου χρησιμοποιεί ένα ειδικό πρόγραμμα οδήγησης εκτύπωσης.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει επειδή ο Internet Explorer χρησιμοποιεί τη διεύθυνση URL της ιστοσελίδας για να δημιουργήσει το όνομα της εργασίας εκτύπωσης που μεταβιβάζεται στον εκτυπωτή.

Στον Internet Explorer 8, το όνομα της εργασίας εκτύπωσης αποκόπτεται 64 χαρακτήρες πριν υποβληθεί για εκτύπωση. Ωστόσο, στο Internet Explorer 9, το όνομα της εργασίας εκτύπωσης δεν αποκόπτεται. Είναι το υποσύστημα εκτύπωσης και τα προγράμματα οδήγησης για το χειρισμό των εργασιών εκτύπωσης.

Σημείωση Ορισμένα προγράμματα οδήγησης εκτυπωτή δεν είναι δυνατό να χειριστεί εργασίες εκτύπωσης, των οποίων τα ονόματα περιέχουν περισσότερους από 255 ή 261 χαρακτήρες.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση που περιγράφεται σε αυτήν την ενότητα.

Πληροφορίες ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer. Για να γίνει αυτό, μεταβείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://update.microsoft.com
Για περισσότερες τεχνικές πληροφορίες σχετικά με την πιο πρόσφατη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/technet/security/Current.aspx
Σημείωση Αυτή η ενημερωμένη έκδοση συμπεριλήφθηκε πρώτη φορά στην ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας 2722913.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2722913MS12-052: Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για τον Internet Explorer: 14 Αυγούστου 2012

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ορολογία ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
824684 Περιγραφή της βασικής ορολογίας που χρησιμοποιείται για την περιγραφή ενημερωμένων εκδόσεων λογισμικού της Microsoft

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2722750 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2012 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Internet Explorer 9
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbbug kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2722750 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2722750

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com