O pagină Web care are un URL lung nu pot imprima la o imprimantă de rețea în Internet Explorer 9

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2722750 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Luați în considerare următorul scenariu. Încercați să imprimați o pagină de web, la o imprimantă de rețea în Windows Internet Explorer 9. pagină de web are un URL care conține mai mult de 255 caractere. În acest scenariu, nu pot imprima pagină de web.

Notă Deși această problemă nu apare întotdeauna, se poate întâmpla dacă imprimantă de rețea utilizează un driver speciale de imprimare.

Cauză

Această problemă apare deoarece Internet Explorer utilizează URL-ul paginii Web pentru a genera nume de sign-in activitate de firmă de tipărire care este trecut la imprimantă.

În Internet Explorer 8, nume de sign-in activitate de firmă de tipărire este tuns la 64 de caractere înainte este prezentat pentru tipărire. Cu toate acestea, Internet Explorer 9, nu este rujată nume de sign-in activitate de firmă de tipărire. Este până la subsistemul de imprimare și driver-ele sale să se ocupe de imprimare.

Notă Unele drivere de imprimare nu poate manipula lucrările de imprimare ale căror nume conțin caractere mai mult de 255 sau 261.

Rezoluție

Pentru a rezolva această problemă, instalați actualizarea descrisă în această secțiune.

Informațiile de actualizare de securitate

Pentru a rezolva această problemă, instalați cea mai recentă actualizare de securitate cumulativă pentru Internet Explorer. Pentru aceasta, du-te la următorul site Web Microsoft:
http://Update.Microsoft.com
Pentru informa?ii tehnice mai mult despre cea mai recentă actualizare de securitate cumulativă pentru Internet Explorer, du-te la următorul site Web Microsoft:
http://www.Microsoft.com/technet/security/current.aspx
Notă Această actualizare a fost inclusă în primul rând în actualizare de securitate 2722913.

Pentru mai multe informații despre actualizare de securitate, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2722913MS12-052: actualizare de securitate cumulativă pentru Internet Explorer: 14 August 2012

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre software-ul actualizării terminologia, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologie standard care este utilizat pentru a descrie actualizările software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 2722750 - Ultima examinare: 15 august 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Windows Internet Explorer 9
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbbug kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2722750 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2722750

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com