Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων που αφορούν την υπηρεσία αναπαραγωγής αρχείων και το σύστημα κατανεμημένων αρχείων

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 272279 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ενημέρωση
Αυτό το άρθρο ισχύει για τα Windows 2000.Υποστήριξη για τα Windows 2000 λήγει στις 13 Ιουλίου, 2010.Για ναWindows 2000 τερματισμός υποστήριξης Solution Centerείναι ένα σημείο εκκίνησης για το σχεδιασμό σας στρατηγικής μετεγκατάστασης από τα Windows 2000. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στοΗ πολιτική κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων της υπηρεσίας αναπαραγωγής αρχείων (FRS) και το κατανεμημένο σύστημα αρχείων (Dfs). Κύρια έμφαση, ωστόσο, αυτού του άρθρου είναι η συζήτηση για μια γενική διαδικασία, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε προβλήματα FRS.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπορεί να παρατηρήσετε ότι FRS έχει διακοπεί η αναπαραγωγή περιεχομένου στο σύστημά σας. Αυτή η συμπεριφορά ενδέχεται να παρουσιαστεί εξαιτίας πολλές πιθανές αιτίες.

Εάν το σύστημά σας αντιμετωπίζει προβλήματα FRS, μπορείτε να εκτελέσετε την ακόλουθη διαδικασία γενικής αντιμετώπισης αυτών των προβλημάτων:

 1. Ελέγξτε για ελεύθερο χώρο στο δίσκο του υπολογιστή A (Κατάλογος προέλευσης, κατάλογο ανασυγκρότησης και διαμέρισμα βάσης δεδομένων) και υπολογιστή B (διαμέρισμα προορισμού, προεγκαταστήστε διαμέρισμα και διαμέρισμα βάσης δεδομένων). Αναζητήστε τα ακόλουθα συμβάντα στην προβολή συμβάντων:
  Το αναγνωριστικό συμβάντος: 13511
  Η βάση δεδομένων είναι εκτός του χώρου στο δίσκο.
  Το αναγνωριστικό συμβάντος: 13522
  Τοποθέτηση κατάλογος είναι γεμάτος. Μπορεί να προκαλέσει μια εξερχόμενη συνεργάτη που δεν έχει συνδεθεί για κάποιο χρονικό διάστημα αυτό. Διαγραφή της σύνδεσης και διακοπή και επανεκκίνηση του FRS για την επιβολή διαγραφής των αρχείων δοκιμής.

  Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο μετακίνησης της βάσης δεδομένων σε έναν τόμο μεγαλύτερο, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  221093Πώς να επαναφέρετε τη βάση δεδομένων NTFRS Jet και καταγραφής αρχείων

 2. Δημιουργήστε ένα αρχείο δοκιμής στον υπολογιστή Β και την επαλήθευση της αναπαραγωγής στον υπολογιστή α.
 3. Βεβαιωθείτε ότι είναι διαθέσιμος στο δίκτυο και υπολογιστή A και B του υπολογιστή. Επειδή το FRS χρησιμοποιεί το πλήρως αναγνωρισμένο όνομα τομέα (FQDN) των μελών της ρεπλίκας, μια κατάλληλη πρώτου ελέγχου είναι να χρησιμοποιήσετε μια εντολή ping Καθορίζει το έγκυρο όνομα από τις ρεπλίκες του προβλήματος.

  Από τον υπολογιστή A, στέλνει μια εντολή ping με το FQDN υπολογιστή Β. Από τον υπολογιστή B, στείλτε μια εντολή ping FQDN τον υπολογιστή Α. Βεβαιωθείτε ότι οι διευθύνσεις που επιστρέφονται από την εντολή ping είναι ίδια με τις διευθύνσεις που επιστρέφονται από έναipconfig /allεντολή από τη γραμμή εντολών του υπολογιστή προορισμού.
 4. Η πρόσβαση στην κονσόλα διαχείρισης υπηρεσιών, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

  1. Κάντε κλικStart, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση.
  2. ΣτοOpenπληκτρολογήστε:
   Services.msc
  Επιβεβαιώστε ότι το FRS εκτελείται και στους δύο υπολογιστές. Εάν η υπηρεσία δεν εκτελείται, εξετάστε το FRS κοντέινερ της προβολής συμβάντων (που βρίσκεται στο αρχείο Eventvwr.msc) στον υπολογιστή που αντιμετωπίζει το ζήτημα.
 5. Επαληθεύστε τη δυνατότητα σύνδεσης απομακρυσμένης διαδικασίας κλήσης (RPC) μεταξύ του υπολογιστή A και του υπολογιστή β. Ίσως μια κατάλληλη δοκιμή για να ανοίξετε το πρόγραμμα προβολής συμβάντων στον υπολογιστή Β από τον υπολογιστή A (η οποία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο RPC). Ελέγξτε τα αρχεία καταγραφής συμβάντων FRS και στους δύο υπολογιστές. Εάν υπάρχει Αναγνωριστικό συμβάντος 13508, ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την υπηρεσία RPC από οποιονδήποτε υπολογιστή ή με τη δημιουργία μιας ασφαλούς σύνδεσης μεταξύ του υπολογιστή A και του υπολογιστή β.
 6. Χρησιμοποιήστε την κονσόλα Active Directory Sites and Services για να βεβαιωθείτε ότι το χρονοδιάγραμμα αναπαραγωγής σε τοΣύνδεσηObject. Βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένο το ότι η αναπαραγωγή μεταξύ του υπολογιστή A και B του υπολογιστή και ενεργοποιείται η σύνδεση. Για ναΣύνδεσητο αντικείμενο είναι η εισερχόμενη σύνδεση στην περιοχή του υπολογιστήNTFRS_MEMBERτο αντικείμενο από τον υπολογιστή B. Για τον τόμο συστήματος (SYSVOL), τοΣύνδεσητο αντικείμενο βρίσκεται στο φάκελο Settings\Connection_name Sites\Site_name\Servers\Server_name\Ntds.
 7. Για το Dfs, προβάλετε τις συνδέσεις σύνδεσης στην υπηρεσία Active Directory (AD) χρήστες και υπολογιστές. Ανοίξτε το AD χρήστες και τον υπολογιστή, κάντε κλικ στο κουμπίViewαπό το μενού και βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένες ρυθμίσεις για προχωρημένους. Μετάβαση στο κοντέινερ συστήματος. Στη θέση του τοΣύνδεσηαντικείμενα που βρίσκονται στο φάκελο System\File αναπαραγωγής Service\DFS τόμοι.
 8. Verify whether or not the file on the originating server is locked (cannot be accessed) on either computer. If the file is locked on Computer B so that FRS cannot read the file, FRS cannot generate the staging file, which delays replication. If the file is locked on Computer A so that FRS cannot update the file, FRS continues to retry the update until it succeeds. The retry interval is 30 to 60 seconds.
 9. Verify whether or not the source file had been excluded from replication. Confirm that the file is not Encrypting File System (EFS) encrypted, a NTFS file system (NTFS) junction, or excluded by a file or folder filter on the originating replica member. If any of these situations are true, FRS does not replicate the file or directory.
 10. If all of the previous conditions are met, you may have to examine the log files that are created for FRS. The log files are located in the %Systemroot%\Debug folder. The file names are listed from NtFrs_001.log to NtFrs_005.log.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 272279 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfrs kbinfo kbtshoot kbmt KB272279 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:272279

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com