Feilmelding når du prøver å bruke cmdleten New-MoveRequest å flytte en postkasse fra Exchange Online i Office 365 til det lokale miljøet i en hybrid distribusjon: "Operasjonen ble tidsavbrutt"

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2723127 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Du har en hybrid distribusjon av Microsoft Exchange Online i Microsoft Office 365 og ditt lokale Microsoft Exchange Server-miljø. Når du prøver å bruke cmdletenNew-MoveRequest Windows PowerShell til å flytte eller frakoblede en postboks fra Office 365 til det lokale miljøet, ikke er postboksen flyttet. I tillegg kan du få en feilmelding som ligner på følgende:
Kallet til 'https://webmail.Domain.com/EWS/mrsproxy.svc' ble tidsavbrutt.
Operasjonen ble tidsavbrutt
+ CategoryInfo: Ikke angitt: (0:Int32) [ny-MoveRequest], RemoteTransientException
+ FullyQualifiedErrorId: 725EBC5,Microsoft.Exchange.Management.RecipientTasks.NewMoveRequest

ÅRSAK

Dette problemet kan oppstå hvis det blir brukt feil syntaks for domenenavn og vertsnavn i cmdletenNew-MoveRequest.

LØSNING

Hvis du vil løse dette problemet, må du kontrollere at du bruker riktig syntaks for domenenavn og vertsnavn i cmdleten New-MoveRequest . New-MoveRequest-cmdleten krever alle domenenavn og vertsnavn til å stå i enkle anførselstegn (').

Følgende er et eksempel på Uriktig syntaks:
'alias' | New-MoveRequest -Outbound -RemoteHostName webmail.contoso.com -RemoteCredential $onprem -RemoteTargetDatabase Database1 -TargetDeliveryDomain contoso.com
Følgende er et eksempel på riktig syntaks. (Merk at dette eksemplet bruker enkle anførselstegn rundt domenenavn og vertsnavn).
'alias' | New-MoveRequest -OutBound -RemoteTargetDatabase 'Database1' -RemoteHostName 'webmail.contoso.com' -RemoteCredential $onprem -TargetDeliveryDomain 'contoso.com'

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker cmdletenNew-MoveRequest , kan du gå til følgende Microsoft TechNet-webområde:
Forstå flytteforespørsler
Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2723127 - Forrige gjennomgang: 12. juli 2014 - Gjennomgang: 7.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Exchange Online
Nøkkelord: 
o365 o365e o365a o365m hybrid o365022013 kbmt KB2723127 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2723127

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com