ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Παραβίαση πρόσβασης στην Εποπτεία εσωτερικό αδιέξοδο SQL Server όταν εκτελείτε πολλές εφαρμογές, καθώς και πολλές ενεργές σύνολα αποτελεσμάτων ενεργοποιηθεί στον SQL Server

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2723979 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Σενάριο 1:

Ας υποθέσουμε ότι έχετε πολλές εφαρμογές-πελάτες που συνδέονται σε μια παρουσία του Microsoft SQL Server 2008 R2, SQL Server 2012 ή 2014 διακομιστή SQL. Επιπλέον, η δυνατότητα πολλές ενεργές αποτέλεσμα σύνολα (MARS) είναι ενεργοποιημένη στο οι συμβολοσειρές σύνδεσης. Όταν πολλές αιτήσεις αποστέλλονται από αυτές τις εφαρμογές ταυτόχρονα, προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν όταν γίνεται χειρισμός των δεδομένων. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να παρουσιαστεί παραβίαση πρόσβασης στην εποπτεία της εσωτερικής αδιέξοδο SQL Server.

Σενάριο 2:

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
 • Έχετε εγκαταστήσει το πακέτο αθροιστικών ενημερώσεων 7 για το Microsoft SQL Server 2012 SP1 στον υπολογιστή σας.
 • Έχετε πολλές εφαρμογές-πελάτες που συνδέονται με μια εμφάνιση του SQL Server 2012.
 • Οι εφαρμογές έχουν μια συναλλαγών Συντονισμού κατανεμημένων συναλλαγών (DTC) ή πολλές ενεργές αποτέλεσμα σύνολα (MARS) έχουν ρυθμιστεί.
 • Πολλαπλές αιτήσεις αποστέλλονται από αυτές τις εφαρμογές ταυτόχρονα και προβλήματα που ενδέχεται να παρουσιαστεί όταν γίνεται χειρισμός των δεδομένων.
Σε αυτό το σενάριο, ενδέχεται να παρουσιαστεί παραβίαση πρόσβασης στην εποπτεία της εσωτερικής αδιέξοδο SQL Server.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η συναλλαγή mutex δεν ενημερώνεται με το νέο χώρο εργασίας. Το νήμα εποπτείας αδιέξοδο αποκτά πρόσβαση σε αυτόν το χώρο εργασίας παλιά κατά την απαρίθμηση κλείδωμα και η παραβίαση πρόσβασης παρουσιάζεται εάν έχει εκδοθεί το παλιό χώρο εργασίας ή εάν αυτό δεν έγινε εκκαθάριση σωστά.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης

Το πρόβλημα επιδιορθώθηκε για πρώτη φορά με την ακόλουθη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση του SQL Server.

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 1 για SQL Server 2014

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 9 για SQL Server 2012 SP1

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 1 για SQL Server 2012 SP1

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 3 για SQL Server 2008 R2 SP2

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 4 για τον SQL Server 2012

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση 8 για SQL Server 2008 R2 SP1

Σχετικά με τις αθροιστικές ενημερωμένες εκδόσεις για τον SQL Server

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Κάθε νέα αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για τον SQL Server περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες διορθώνει την ασφάλεια, που είχαν περιληφθεί με την προηγούμενη αθροιστική ενημερωμένη έκδοση. Αποσύρετε τις πιο πρόσφατες αθροιστικές ενημερωμένες εκδόσεις για τον SQL Server:
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Η επείγουσα επιδιόρθωση ενημερώνει το mutex συναλλαγών για να χρησιμοποιήσετε το νέους χώρους εργασίας, όταν αλλάζουν οι χώροι εργασίας.

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη από τη Microsoft. Η συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση ωστόσο προορίζεται για τη διόρθωση μόνο του ζητήματος που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο. Εφαρμόστε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Εάν η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη για λήψη, υπάρχει μια ενότητα "Επείγουσα επιδιόρθωση λήψη διαθέσιμων" στο επάνω μέρος αυτού του άρθρου της Γνωσιακής βάσης. Εάν αυτή η ενότητα δεν εμφανίζεται, υποβάλετε μια αίτηση για την εξυπηρέτηση πελατών της Microsoft και υποστήριξη για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση.

Σημείωση Εάν προκύψουν πρόσθετα ζητήματα ή απαιτείται αντιμετώπιση προβλημάτων, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας. Οι συνηθισμένες χρεώσεις υποστήριξης θα ισχύει για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη επείγουσα επιδιόρθωση. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών της Microsoft ή για να δημιουργήσετε ξεχωριστή αίτηση υπηρεσίας, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Η φόρμα "Επείγουσα επιδιόρθωση λήψη διαθέσιμων" εμφανίζει τις γλώσσες για τις οποίες η επείγουσα επιδιόρθωση είναι διαθέσιμη. Εάν δεν βλέπετε τη γλώσσα σας, είναι επειδή μια επείγουσα επιδιόρθωση δεν είναι διαθέσιμη για αυτήν τη γλώσσα.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης της δυνατότητας πολλές ενεργές αποτέλεσμα σύνολα (MARS), επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία MSDN στο Web:
Τρόπος ενεργοποίησης του MARS

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2723979 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Datacenter
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Web
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Workgroup
 • Microsoft SQL Server 2012 Developer
 • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2012 Standard
 • Microsoft SQL Server 2012 Web
 • Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft SQL Server 2012 Developer
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2012 Standard
 • Microsoft SQL Server 2014 Developer
 • Microsoft SQL Server 2014 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2014 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbtshoot kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbautohotfix kbmt KB2723979 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2723979

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com