Windows 7 automatisch opnieuw gestart na het installeren van windows-updates

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2725311 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Windows automatisch opnieuw gestart zonder bericht na Windows-Updates downloaden en installeren.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als een Windows-beleid is ingesteld op automatisch opnieuw nadat Windows-Updates worden gedownload en geïnstalleerd.

Oplossing

Dit probleem wilt oplossen, controleert u als een beleid kan worden veroorzaakt door opnieuw opstarten na elke update. Hiertoe de volgende stappen uit:

 1. Klik op de Startknop, type gpedit.msc in de Zoekenvak en klik opgpedit.mscin de zoekresultaten. (Als u wordt gevraagd of dit programma om uw computer te wijzigen, klikt u opJa.)
 2. Het lokale Groepsbeleid-Editor geopend. Klik op Beleid voor lokale Computer Klik op Configuratie van de computer Klik op Beheersjablonen Klik op Windows-onderdelen Klik op Windows Update

  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  2725804


  * Als de groepsbeleidsinstelling voor Niet automatisch opnieuw opstarten na automatische updates gepland wordt weergegeven als Niet geconfigureerd, het beleid niet is ingesteld en u moet naar de Oplossing sectie hieronder en volg de stappen.

  * Als de instelling voor Niet automatisch opnieuw opstarten na automatische updates gepland is ingeschakeld weergegeven, gaat u verder met stap 3 hieronder.
 3. Dubbelklik op Niet automatisch opnieuw opstarten met aangemeld voor een geplande automatische update-installaties waarmee een dialoogvenster wordt geopend.

  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  2725808

 4. Klik op het keuzerondje naast Ingeschakeld Klik vervolgens op OK.
 5. Opnieuw zodat de wijzigingen van kracht.

Meer informatie


Meer hulp nodig?

Help-informatie van de Microsoft-antwoorden Online Gemeenschap zoeken voor meer informatie over Ondersteuning van Microsoft of Windows Help en hoe, of meer informatie over Ondersteuning opties.

Eigenschappen

Artikel ID: 2725311 - Laatste beoordeling: donderdag 26 juli 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Ultimate
Trefwoorden: 
kbmt KB2725311 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2725311

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com