ID Eveniment 2019 sau 2020 sau eroare returnat㠄Insufficient System Resources” (Resurse de sistem insuficiente) când se face log on

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 272568 - View products that this article applies to.
Important Acest articol conține informații care vă arată cum să setați un nivel scăzut de securitate sau cum să dezactivați caracteristicile de securitate de pe un computer. Aceste modificări se vor face numai pentru a remedia o anumită problemă. Înainte de a face aceste modificări, vă recomandăm să evaluați riscurile asociate implementării acestei soluții în mediul în care lucrați. Dacă implementați această soluție, luați toate măsurile suplimentare necesare pentru a vă proteja sistemul.
Norton AntiVirus 5.0
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Pot avea loc următoarele:
 • Este posibil ca serverul să piardă conexiunea la rețea cu clienții săi și să raporteze următoarele erori în jurnalul de evenimente:
  ID eveniment: 2020
  Sursă: Srv
  Descriere: The server was unable to allocate from the system paged pool because the pool was empty. (Serverul nu a reușit să aloce din memoria de rezervă paginată a sistemului deoarece memoria de rezervă este vidă.)
  -sau-
  ID eveniment: 2019
  Sursă: Srv
  Descriere: The server was unable to allocate from the system nonpaged pool because the pool was empty. (Serverul nu a reușit să aloce din memoria de rezervă non-paginată a sistemului deoarece memoria de rezervă este vidă.)
 • Serverul poate opri acceptarea conexiunilor de la noi utilizatori prin Terminal Services. Când utilizatorul încearcă să facă log on la un server care execută Terminal Services, apare următorul mesaj de eroare:
  User Environment (Mediu utilizator)
  Windows cannot logon you because the profile cannot be loaded. (Windows nu vă poate accepta solicitarea de log on deoarece nu se poate încărca profilul) Luați legătura cu administratorul de rețea.
  DETALIU - Nu există suficiente resurse de sistem pentru a efectua serviciul solicitat.
  După apariția acestui mesaj, utilizatorul este deconectat de la serverul Terminal Services.
 • Este posibil să primiți următorul mesaj de eroare când faceți log on local la un server:
  User Environment (mediu utilizator)
  Windows cannot logon you because the profile cannot be loaded. (Windows nu vă poate accepta solicitarea de log on deoarece nu se poate încărca profilul) Luați legătura cu administratorul de rețea.
  DETALIU - Nu există suficiente resurse de sistem pentru a efectua serviciul solicitat.
  Rețineți că este posibil să primiți acces la spațiul de lucru Windows, dar nu veți avea posibilitatea să operați normal deoarece serverul nu are suficientă memorie.
Toate aceste simptome dispar dacă reporniți serverul.

CAUZĂ

Acest comportament poate apărea dacă controlorii de domeniu Microsoft Windows 2000 execută software Symantec's Norton AntiVirus Corporate Edition, versiunile 7.00, 7.01, 7.02, 7.03 sau 8.0.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, luați legătura cu Symantec pentru a întreba despre posibilitatea unui remediu la această problemă. Această problemă a fost abordată în ediția 10.3.1.13 a driverului SymEvent. Pentru informații despre contactarea Symantec, faceți clic pe numărul de articol corespunzător din lista următoare pentru a vedea articolul din Baza de cunoștințe Microsoft:
65416 Informații de contact ale distribuitorilor hardware și software, A-K (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)

60781 Informații de contact ale distribuitorilor hardware și software, L-P (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)

60782 Informații de contact ale distribuitorilor hardware și software, Q-Z (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)
Microsoft vă oferă informațiile de contact ale terților pentru a vă ajuta să găsiți suport tehnic. Aceste informați de contact se pot schimba fără notificare prealabilă. Microsoft nu garantează acuratețea acestor informații de contact ale terților.

Notă Un program antivirus este destinat să asigure protecția computerului împotriva virușilor. Nu trebuie să descărcați sau să deschideți fișiere din surse în care nu aveți încredere, să vizitați situri Web în care nu aveți încredere sau să deschideți atașări de poștă electronică când programul antivirus este dezactivat.

Pentru informații suplimentare despre virușii de computer, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
129972 Viruși de computer: descrierea, prevenirea și recuperarea (Această legătură poate să indice către un conținut care este parțial sau în întregime în limba engleză.)
Produsele producătorilor terți care sunt discutate în acest articol sunt fabricate de companii independente de Microsoft. Microsoft nu garantează în nici un fel, implicit sau în alt mod, funcționarea sau fiabilitatea acestor produse.

Proprietă?i

ID articol: 272568 - Ultima examinare: 6 februarie 2006 - Revizie: 3.0
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Terminal Server
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
Cuvinte cheie: 
kb3rdparty kberrmsg kbprb KB272568

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com