Λίστα δεν επεκταθεί για να αποδεχτείτε την επιλογή επικόλλησης στο Excel για Mac

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 272875 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προσπαθείτε να αντιγράψετε και επικολλήσετε τη νέα γραμμή σε ένα αντικείμενο λίστας επιλογής, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Τα επιλεγμένα κελιά στο φύλλο εργασίας βρίσκονται σε διένεξη με τη Διαχείριση λίστας.
  • Εάν επιλέγετε κελιά και στην επιλεγμένη περιοχή επικαλύπτει τη διαχείριση της λίστας, επιλέξτε μια περιοχή που επικαλύπτονται ή μετακινήσετε έξω εμποδίζει τη διαχείριση της λίστας.
  • Εάν προσπαθείτε να εισαγάγετε κελιά, βεβαιωθείτε ότι η Διαχείριση λίστας δεν είναι στον τρόπο της μετατέθηκε κελιά. Μετακινήστε τη Διαχείριση λίστας είτε Εισαγωγή κελιών σε άλλο σημείο του φύλλου εργασίας.
Κατά την απαλοιφή αυτού του μηνύματος, το Excel μπορεί να εμφανίσει την ακόλουθη ειδοποίηση:
Το Microsoft Excel δεν είναι δυνατό να επικολλήσει τα δεδομένα.
Αυτή η συμπεριφορά παρουσιάζεται με τις εξής προϋποθέσεις:
  • Πατήστε το πλήκτρο ESCAPE για να ακυρώσετε τη λειτουργία αντιγραφής, πριν να προσπαθήσετε να επικολλήσετε την επιλογή.

    -και-
  • Υπάρχουν περισσότερες στήλες στην περιοχή αντιγραφής από στο αντικείμενο λίστας ή υπάρχει περισσότερες από μία γραμμές στην περιοχή αντιγραφής.

Αιτία

Εάν η επιλογή που θέλετε να επικολλήσετε απαιτεί να αναπτυχθεί η λίστα, η λειτουργία επιτυγχάνει με μια εσωτερική επικόλληση λειτουργίας (επιλογή κυλιόμενο μήνυμα), αλλά όχι με ένα εξωτερικό επικόλληση από το Πρόχειρο λειτουργικό Σύστημα Mac τη λειτουργία.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, χρησιμοποιήστε τη λαβή αλλαγής μεγέθους στην κάτω δεξιά γωνία του αντικειμένου λίστας για να αναπτύξετε τη λίστα ώστε να χωρούν στην περιοχή αντιγραφής και στη συνέχεια επικολλήστε την επιλογή σε τη νέα γραμμή.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της διαχείρισης λίστας, κάντε κλικ στοΒοηθός του OfficeTYPEοδηγίες για τη δημιουργία μιας λίστας με χρήση της λίστας, ΔιαχείρισηΚάντε κλικΑναζήτηση, και στη συνέχεια κάντε κλικ σε ένα θέμα για την προβολή του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν ο Βοηθός είναι κρυμμένος, κάντε κλικ στοΒοηθός του Officeκουμπί τηςStandardΓραμμή εργαλείων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 272875 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Excel 2004 for Mac
  • Microsoft Excel X for Mac
  • Microsoft Excel 2001 για Mac
Λέξεις-κλειδιά: 
dftsdahomeportal kbpending kbprb kbmt KB272875 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:272875

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com