FIX: U kunt een geconsolideerde of collectie lid verwijderen uit een entiteit in SQL Server 2008 R2

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2730795 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Microsoft distribueert oplossingen voor Microsoft SQL Server 2008 R2 Service Pack 2 als één downloadbaar bestand. Aangezien de oplossingen cumulatief zijn, elke nieuwe release bevat de hotfixes en de beveiligingscorrecties die opgenomen in de vorige SQL Server 2008 R2 Service Pack 2 zijn release opgelost.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

U probeert een geconsolideerde of collectie lid verwijderen uit een entiteit met een kenmerk voor naar zichzelf verwijzende domeinen gebaseerde leaf in Master Data Services (MDS) in Microsoft SQL Server 2008 R2. Wanneer u dit doet, wordt het volgende foutbericht weergegeven:

Kan niet worden gedeactiveerd Entiteit: ConsolidatedAttribute/ CollectionAttribute omdat deze momenteel wordt gebruikt door Entiteit: DomainBasedAttribute.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat SQL Server niet juist controleert, als de verwijderde geconsolideerde of lid van de collectie door een kenmerk op basis van een domein in de entiteit wordt verwezen.

Oplossing

Informatie over de cumulatieve update

SQL Server 2008 R2 servicepack 2

De correctie voor dit probleem werd voor het eerst uitgebracht in cumulatieve Update 2. Voor meer informatie over het verkrijgen van dit cumulatieve updatepakket voor SQL Server 2008 R2 Service Pack 2, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
2740411 Cumulatieve updatepakket 2 voor SQL Server 2008 R2 Service Pack 2
Opmerking Omdat de builds cumulatief zijn, elke nieuwe release correctie bevat alle hotfixes en de beveiligingscorrecties die opgenomen in de vorige SQL Server 2008 R2 Service Pack 2 zijn release opgelost. Wij raden de meest recente fix-versie waarin deze hotfix toepast. Voor meer informatie klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2730301 SQL Server 2008 R2 bouwt die zijn uitgebracht na Service Pack 2 voor SQL Server 2008 R2 is uitgebracht.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2730795 - Laatste beoordeling: woensdag 29 augustus 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Datacenter
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Web
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2730795 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2730795

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com