FIX: Imposibil de șters un membru consolidate sau colectarea de la o entitate în SQL Server 2008 R2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2730795 - View products that this article applies to.
Microsoft distribuie Microsoft SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 serviciu Pack 2 fix de presă.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Încercați să ștergeți un membru consolidate sau colectarea de la o entitate care conține un atribut de frunză bazate pe domeniu self-referencing consolidare servicii acoperire de date Master (MDS) în Microsoft SQL Server 2008 R2. Când faceți aceasta, primiți următorul mesaj de eroare:

Imposibilitatea de a dezactiva Entitate: ConsolidatedAttribute/ CollectionAttribute deoarece este este utilizată în prezent de Entitate: DomainBasedAttribute.

Cauză

Această problemă apare deoarece SQL Server incorect verifică dacă consolidate șterse sau membru de colectare este referită de unui atribut bazate pe domeniu în cadrul entită?ii.

Rezoluție

Actualizarea cumulativă informații

SQL a servi 2008 R2 serviciu Pack 2

Fix pentru această problemă was primul released 2 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2740411 set de actualizări cumulativă 2 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune de remediere conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 serviciu Pack 2 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2730301 SQL a servi 2008 R2 construiește care au fost lansate după SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 a fost lansat

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2730795 - Ultima examinare: 30 august 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Datacenter
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Web
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2730795 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2730795

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com