Δεν μπορείτε να τροποποιήσετε μηνύματα MAPI τα οποία είναι παγιδευμένα σε ένα δέκτη συμβάντων μεταφοράς SMTP

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 273233 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Δεν μπορείτε να τροποποιήσετε μηνύματα MAPI που είναι παγίδευση σε ένα Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) δέκτη συμβάντων μεταφοράς, όπως μια που υλοποιεί τοISMTPOnArrival::OnArrivalΗ μέθοδος. Τροποποιήσεις που γίνονται σε αυτά τα μηνύματα φαίνεται να είναι επιτυχής και εμφανίζεται στην εμβέλεια της το δέκτη συμβάντων, αλλά δεν διατηρούνται στο πραγματικό μήνυμα. Επιπλέον, ορισμένες ιδιότητες, όπως τα συνημμένα και το σώμα του μηνύματος, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

Αιτία

Δέκτες συμβάντων μεταφοράς SMTP για το Exchange 2003 ή Exchange 2000 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παγιδεύονται όλα τα εξερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως αυτά τα χειρίζεται το επίπεδο μεταφοράς SMTP. Η αιτία αυτού του ζητήματος είναι ότι Exchange μετατρέπει μηνύματα MAPI σε μια προσωρινή έκδοση SMTP για το δέκτη συμβάντων για το χειρισμό και στη συνέχεια απορρίπτει αυτήν την προσωρινή έκδοση μετά τον κωδικό δέκτης συμβάντων ολοκλήρωση εκτέλεσης.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Το κλειδί για το πρόβλημα είναι πως το μήνυμα φτάνει στο διακομιστή Exchange. Ένα μήνυμα του MAPI μπορούν να φτάσουν στο διακομιστή Exchange με τους ακόλουθους τρόπους:
  • Αποστέλλεται ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα-πελάτη MAPI, όπως το Outlook, από ένα γραμματοκιβώτιο στο διακομιστή.
  • Ένα μήνυμα που παρέχεται έως ένα κιτ ανάπτυξης του Exchange πύλη (EDK).
  • Ένα μήνυμα δρομολογείται από το Exchange 5.5 σε μεικτό περιβάλλον.
Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επιβάλλουν όλα τα εισερχόμενα μηνύματα σε μορφή SMTP. Επιβολή εξερχόμενων μηνυμάτων μέσω ενός διακομιστή Exchange περίγραμμα ή έξυπνο κεντρικό υπολογιστή, χρησιμοποιώντας μια σύνδεση SMTP. Τοποθετήστε το δέκτη συμβάντων στο διακομιστή Exchange περίγραμμα ή έξυπνο κεντρικό υπολογιστή. Επειδή οι διακομιστές Exchange 2003 και του Exchange 2000 επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω SMTP, όλα τα εισερχόμενα μηνύματα σε ένα περίγραμμα διακομιστή ή σε έναν έξυπνο κεντρικό υπολογιστή, θα πρέπει να είναι σε μορφή SMTP. Επομένως, ο δέκτης συμβάντων πρέπει να λειτουργούν όπως αναμένεται. Υποχρεώνει τα εισερχόμενα μηνύματα να περάσει από το διακομιστή Exchange περίγραμμα ή έξυπνο κεντρικό υπολογιστή όπου είναι εγκατεστημένο το δέκτη συμβάντων. Γίνεται λήψη εισερχόμενων μηνυμάτων σε μορφή SMTP.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη διαδικασία, κάντε κλικ στους αριθμούς των άρθρων παρακάτω, για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
317680Τρόπος προσθήκης μιας αποποίησης ευθυνών σε εξερχόμενα μηνύματα SMTP σε δέσμη ενεργειών Visual Basic
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επιβολής εξερχόμενων μηνυμάτων μέσω ενός διακομιστή Exchange περίγραμμα ή σε έναν έξυπνο κεντρικό υπολογιστή, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
293800Τρόπος ρύθμισης των Windows 2000 ως διακομιστή αναμετάδοσης SMTP ή έξυπνο κεντρικό υπολογιστή
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων της σύνδεσης SMTP, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
265293Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων της σύνδεσης SMTP στο Exchange

Κατάσταση

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση.

Περισσότερες πληροφορίες

Το γεγονός ότι ο περιορισμός αυτός είναι ενσωματωμένη στο Exchange 2003 και του Exchange 2000, μπορεί να παρατηρείται μέσω του Windows SMTP μεταφοράς συμβάντων αποδέκτες καθώς και:
  • IMailTransportSubmission::OnTransportSubmission
  • IMailTransportOnPreCategorize::OnSyncMessagePreCategorize
  • IMailTransportOnPostCategorize::OnMessagePostCategorize

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 273233 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2003 Enterprise Edition
  • Microsoft Exchange Server 2003 Standard Edition
  • Microsoft Exchange 2000 Server Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmsg kbpending kbprb kbmt KB273233 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:273233

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com