FIX: Fout bericht "kan niet vinden installeerbare ISAM' na het installeren van gelokaliseerde versies van Visual Basic 6. 0 Service Pack 4 en Service Pack 5

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 273458 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

In Visual Basic 6. 0, Visual Studio 6. 0 Service Pack 4 (SP4) of Visual Studio 6. 0 Service Pack 5 (SP5) hebt geïnstalleerd, als u compileren en uitvoeren van een gelokaliseerde programma bevat een ingebouwdeGegevensbeheren met deData base naameigenschap is ingesteld op een Microsoft Access 2000-data base, wordt het volgende foutbericht weer gegeven:
Kan installeerbare ISAM niet vinden
Het probleem treedt niet op in de geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE).

Dit probleem geldt alleen voor niet-Engelse versies van Microsoft Windows en Visual Basic. Er zijn vele andere mogelijke oorzaken voor deze fout.Voor meer informatie klikt u op de volgende artikel nummers in de Microsoft Knowledge Base:
209805Fout bericht 'Kan installeerbare ISAM niet vinden' of bepaalde bestandstypen ontbreken wanneer u bestanden importeert bestanden exporteren of koppelen van bestanden in Access 2000
257819ADO gebruiken met Excel-gegevens vanuit Visual Basic of VBA

Oorzaak

Visual Studio 6. 0 SP4 en Visual Studio 6. 0 SP5 heeft niet de DLL's die de gelokaliseerde middelen voor Microsoft Access 2000 (bijvoorbeeld vb6it.dll voor Italiaans bevatten) geleverd. Bijgevolg gecompileerde gelokaliseerde wordt de versie van Visual Studio Service Pack 3 (SP3) van deze DLL's geladen en genereert het foutbericht in de sectie "Symptomen".

Het programma werkt goed in de IDE, omdat de IDE (VB6. exe) gebruikt een gelokaliseerde VB6IDE.dll die is opgenomen in Visual Studio 6. 0 SP4 en Visual Studio 6. 0 SP5.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie is "Van toepassing op".

Deze fout is verholpen in de meest recente servicepack voor Microsoft Visual Studio 6. 0. Voor het downloaden van het meest recente servicepack voor Visual Studio 6. 0, gaat u naar de volgende Microsoft-website:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/vstudio/aa700916.aspx

Eigenschappen

Artikel ID: 273458 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Visual Basic 6.0 Professional Edition
Trefwoorden: 
kbvs600sp6fix kbbug kbfix kbmt KB273458 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:273458

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com