Σφάλμα εγκατάστασης του .NET framework 3.5: 0x800F0906, 0x800F081F, 0x800F0907

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων

Σε αυτό το άρθρο

Show all imageΕμφάνιση όλωνHide all imageΑπόκρυψη όλων
Αυτό το ζήτημα προκύπτει όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε το Microsoft.NET Framework 3.5 σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8 ή 2012 διακομιστή των Windows.

Λύσεις για τον κωδικό σφάλματος 0x800F0906

Αυτός ο κωδικός σφάλματος προκύπτει επειδή ο υπολογιστής δεν είναι δυνατό να λήψη των απαιτούμενων αρχείων από το Windows Update.

Μέθοδος 1: Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο internet

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκληθεί, δικτύου, διακομιστή μεσολάβησης ή τις ρυθμίσεις παραμέτρων του τείχους προστασίας ή από δίκτυο, διακομιστή μεσολάβησης ή τείχους προστασίας αποτυχίες. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, προσπαθήστε να συνδεθείτε με το Microsoft Update .

Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την τοποθεσία Web, ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Internet ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή δικτύου για να προσδιορίσετε αν υπάρχει μια ρύθμιση παραμέτρων που εμποδίζει την πρόσβαση στην τοποθεσία Web.

Μέθοδος 2: Ορίσετε τη ρύθμιση πολιτικής ομάδας

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκληθεί από ένα διαχειριστή συστήματος που ρυθμίζει τις παραμέτρους του υπολογιστή για να χρησιμοποιήσετε το Windows Server Update Services (WSUS) αντί για το διακομιστή του Microsoft Windows Update για τη συντήρηση. Σε αυτήν την περίπτωση, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματός σας και να ζητήσετε ότι επιτρέπουν τηνΚαθορίστε τις ρυθμίσεις για την εγκατάσταση προαιρετικών στοιχείων και επιδιόρθωση στοιχείωνΡύθμιση πολιτικής ομάδας και να ρυθμίσετε τις παραμέτρους τουΔιαδρομή αρχείου εναλλακτική προέλευσητιμή ή επιλέξτε τοΕπικοινωνήστε με το Windows Update απευθείας, για να κάνετε λήψη περιεχομένου επισκευής αντί για τα Windows Server Update Services (WSUS)επιλογή.

Για να ορίσετε τη ρύθμιση πολιτικής ομάδας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε το πρόγραμμα επεξεργασίας πολιτικής τοπικής ομάδας ή την Κονσόλα διαχείρισης πολιτικής ομάδας.

  Windows 8 και Windows Server 2012: σημείο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, κάντε κλικ στο κουμπί αναζήτησης, τύπος πολιτική ομάδας, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσειςκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία πολιτικής ομάδας.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Εκκίνηση της πολιτικής ομάδας στα Windows 8


  Windows 8.1 και Windows Server 2012 R2: σημείο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, κάντε κλικ στο κουμπίΑναζήτηση, τύπος πολιτική ομάδας, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕπεξεργασία πολιτικής ομάδας.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Άνοιγμα της πολιτικής ομάδας στο Windows 8.1
 2. Αναπτύξτε το στοιχείο Ρύθμισης παραμέτρων υπολογιστή, αναπτύξτε τα Πρότυπα διαχείρισηςκαι, στη συνέχεια, επιλέξτε σύστημα. Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα παρατίθεται πιο κάτω.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα
 3. Ανοίξτε τη ρύθμιση πολιτικής ομάδας Καθορισμός ρυθμίσεων εγκατάστασης προαιρετικών στοιχείων και επισκευής στοιχείο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ενεργοποίηση. Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα παρατίθεται πιο κάτω.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα
 4. Εάν θέλετε να καθορίσετε ένα εναλλακτικό αρχείο προέλευσης δεδομένων, στο πλαίσιο εναλλακτική προέλευση διαδρομή αρχείου , καθορίστε μια έγκυρη διαδρομή κοινόχρηστου φακέλου που περιέχει τα περιεχόμενα του φακέλου \sources\sxs από τα μέσα εγκατάστασης.
  Παράδειγμα μιας διαδρομής κοινόχρηστο φάκελο: \\server_name\share\Win8sxs
  Εναλλακτικά, μπορείτε να καθορίσετε ένα αρχείο WIM. Για να καθορίσετε ένα αρχείο WIM ως μια θέση αρχείου εναλλακτική πηγή, προσθέστε το πρόθεμα WIM: στη διαδρομή, και στη συνέχεια προσθέστε το ευρετήριο της εικόνας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως πρόθεμα του αρχείου WIM.
  Παράδειγμα μιας διαδρομής αρχείου WIM:WIM:\\server_name\share\install.wim:3
  Σημείωση Σε αυτό το παράδειγμα, το 3 αντιπροσωπεύει το ευρετήριο της εικόνας στο οποίο βρίσκονται τα αρχεία της δυνατότητας.
 5. Εάν είναι εφαρμόσιμη για να γίνει αυτό, επιλέξτε το ενημερωμένη έκδοση Windows επαφή απευθείας, για να κάνετε λήψη περιεχομένου επισκευής αντί για τα Windows Server Update Services (WSUS) πλαίσιο ελέγχου.
 6. Χτυπήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 7. Σε μια αναβαθμισμένη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter για να εφαρμόσετε την πολιτική αμέσως:
  gpupdate/force

Μέθοδος 3: Χρήση των Windows εγκατάσταση πολυμέσων

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μέσο εγκατάστασης των Windows ως το αρχείο προέλευσης, όταν ενεργοποιείτε τη δυνατότητα .NET Framework 3.5. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Τοποθετήστε το δίσκο εγκατάστασης των Windows.
 2. Σε μια αναβαθμισμένη γραμμή εντολών, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή:
  DISM / online/Enable-Feature /featurename:NetFx3/All /Source:<drive></drive>: \sources\sxs /LimitAccess
  Σημείωση Σε αυτήν την εντολή, <drive></drive> είναι ένα σύμβολο κράτησης θέσης για το γράμμα μονάδας δίσκου για τη μονάδα δίσκου DVD ή για το μέσο εγκατάστασης των Windows 8. Για παράδειγμα, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή:
  DISM / online /featurename:NetFx3/Enable-Feature/όλα τα /LimitAccess /Source:D:\sources\sxs

Μέθοδος 4: Εναλλακτικά βήματα για 2012 διακομιστή Windows και Windows Server 2012 R2

Στο Windows Server 2012 και Windows Server 2012 R2, να καθορίζετε επίσης εναλλακτική πηγή χρησιμοποιώντας το Windows PowerShell cmdlts ή με τη χρήση τουΠροσθήκη ρόλων και Οδηγό δυνατοτήτων.

Για να χρησιμοποιήσετε το Windows PowerShell, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Τοποθετήστε το δίσκο εγκατάστασης των Windows.
 2. Σε ένα αναβαθμισμένο παράθυρο εντολών Windows PowerShell, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή:
  Εγκατάσταση WindowsFeature –name NET Framework πυρήνα –source <drive></drive>: \sources\sxs
  Σημείωση Σε αυτήν την εντολή, <drive></drive> είναι ένα σύμβολο κράτησης θέσης για το γράμμα μονάδας δίσκου για τη μονάδα δίσκου DVD ή για το μέσο εγκατάστασης των Windows. Για παράδειγμα, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή:
  Εγκατάσταση-WindowsFeature –name –source NET Framework πυρήνα D:\sources\sxs
Για να χρησιμοποιήσετε την Προσθήκη ρόλων και Οδηγό δυνατοτήτων, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Τοποθετήστε το δίσκο εγκατάστασης των Windows.
 2. Ξεκινήστε την Προσθήκη ρόλων και Οδηγό δυνατοτήτων.
 3. Στη σελίδα " Επιλογή δυνατοτήτων ", επιλέξτε το .Net Framework 3.5 δυνατότητες πλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
 4. Στη σελίδα Επιλογές εγκατάστασης επιβεβαίωση , κάντε κλικ Καθορίστε μια εναλλακτική προέλευση διαδρομή . Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα παρατίθεται πιο κάτω.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  εικόνα
 5. Στη σελίδα " Καθορισμός εναλλακτική διαδρομή προέλευσης ", πληκτρολογήστε τη διαδρομή του φακέλου SxS ως μια τοπική διαδρομή ή μια διαδρομή του κοινόχρηστου στοιχείου δικτύου. Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα παρατίθεται πιο κάτω.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  imageimage
 6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 7. Κάντε κλικ στο κουμπί " εγκατάσταση " για να ολοκληρώσετε τον οδηγό.

Ανάλυση για τον κωδικό σφάλματος 0x800F081F

Αυτός ο κωδικός σφάλματος μπορεί να παρουσιαστεί, όταν καθορίζεται μια εναλλακτική εγκατάσταση προέλευσης και μία από τις ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής:
 • Η θέση που καθορίζεται από τη διαδρομή δεν περιέχει τα αρχεία που απαιτούνται για να εγκαταστήσετε τη δυνατότητα.
 • Ο χρήστης που προσπαθεί να εγκαταστήσετε τη δυνατότητα έχει τουλάχιστον δικαιώματα ΑΝΆΓΝΩΣΗΣ στη θέση και στα αρχεία.
 • Το σύνολο των αρχείων εγκατάστασης είναι κατεστραμμένο, ελλιπείς ή δεν είναι έγκυρη για την έκδοση των Windows που εκτελείτε.
Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, βεβαιωθείτε ότι η πλήρης διαδρομή του αρχείου προέλευσης είναι σωστή (x:\sources\sxs) και ότι έχετε τουλάχιστον πρόσβαση στη θέση ανάγνωσης. Για να γίνει αυτό, προσπαθήστε να την πρόσβαση στο αρχείο προέλευσης απευθείας από τον υπολογιστή που επηρεάζεται. Βεβαιωθείτε ότι η προέλευση της εγκατάστασης περιέχει ένα έγκυρο και ολοκληρωμένη σύνολο αρχείων. Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη εγκατάσταση προέλευσης.

Ανάλυση για τον κωδικό σφάλματος 0x800F0907

Αυτός ο κωδικός σφάλματος παρουσιάζεται όταν μια εναλλακτική εγκατάσταση προέλευσης δεν έχει καθοριστεί ή δεν είναι έγκυρο και εάν η ρύθμιση πολιτικής ομάδας Καθορισμός ρυθμίσεων εγκατάστασης προαιρετικών στοιχείων και επισκευής στοιχείο έχει ρυθμιστεί για "Ποτέ η προσπάθεια για να κάνετε λήψη του ωφέλιμου φορτίου από το Windows Update."

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ελέγξτε τη ρύθμιση πολιτικής για να προσδιορίσετε αν είναι κατάλληλη για το περιβάλλον σας. Εάν δεν θέλετε να κάνετε λήψη ωφέλιμα φορτία δυνατότητα από το Windows Update, μπορείτε να τη ρύθμιση της τιμής "διαδρομή αρχείου εναλλακτική προέλευση" στη ρύθμιση πολιτικής ομάδας.

ΣημείωσηΠρέπει να είστε μέλος της ομάδας Administrators για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της πολιτικής ομάδας στον τοπικό υπολογιστή. Εάν οι ρυθμίσεις πολιτικής ομάδας για τον υπολογιστή που θέλετε να διαχειριστείτε ελέγχονται σε επίπεδο τομέα, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματός σας.

Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Έναρξη επεξεργασίας τοπικής πολιτικής ομάδας ή την Κονσόλα διαχείρισης πολιτικής ομάδας, ανάλογα με την περίπτωση στο περιβάλλον σας.
 2. Αναπτύξτε το στοιχείο Ρύθμισης παραμέτρων υπολογιστή, αναπτύξτε τα Πρότυπα διαχείρισηςκαι, στη συνέχεια, επιλέξτε σύστημα.
 3. Ανοίξτε τη ρύθμιση πολιτικής ομάδας Καθορισμός ρυθμίσεων εγκατάστασης προαιρετικών στοιχείων και επισκευής στοιχείο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ενεργοποίηση.
 4. Καθορίζει αν είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση πολιτικής ομάδας ποτέ προσπάθεια για να κάνετε λήψη από το Windows Update το ωφέλιμο φορτίο και κατόπιν προσδιορίστε τη ρύθμιση που θέλετε για το περιβάλλον σας.
 5. Εάν θέλετε να καθορίσετε μια εναλλακτική προέλευση αρχείου, στο πλαίσιο εναλλακτική προέλευση διαδρομή αρχείου , καθορίστε μια έγκυρη διαδρομή κοινόχρηστου φακέλου που περιέχει τα περιεχόμενα του φακέλου \sources\sxs από τα μέσα εγκατάστασης. Εναλλακτικά, μπορείτε να καθορίσετε ένα αρχείο WIM. Για να καθορίσετε ένα αρχείο WIM ως μια θέση αρχείου εναλλακτική πηγή, προσθέστε το πρόθεμα WIM: στη διαδρομή, και στη συνέχεια προσθέστε το ευρετήριο της εικόνας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως πρόθεμα του αρχείου WIM. Ακολουθούν παραδείγματα τιμών που μπορείτε να καθορίσετε:
  • Διαδρομή του κοινόχρηστου φακέλου: \\server_name\share\Win8sxs
  • Διαδρομή ενός αρχείου WIM, στο οποίο 3 αντιπροσωπεύει το ευρετήριο της εικόνας στο οποίο βρίσκονται τα αρχεία δυνατότητα: WIM: \\server_name\share\install.wim:3
 6. Εάν θέλετε, επιλέξτε το επαφή Windows Update απευθείας, για να κάνετε λήψη περιεχομένου επισκευής αντί για τα Windows Server Update Services (WSUS) πλαίσιο ελέγχου.
 7. Χτυπήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 8. Σε μια αναβαθμισμένη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Εισαγάγετε Για να εφαρμόσετε την πολιτική αμέσως:
  gpupdate/force

Για περισσότερες πληροφορίες

Αυτά τα σφάλματα ενδέχεται να παρουσιαστεί, όταν χρησιμοποιείτε έναν Οδηγό εγκατάστασης, το εργαλείο συντήρησης ειδώλου ανάπτυξης και διαχείριση (DISM) ή εντολές του Windows PowerShell για να ενεργοποιήσετε το .NET Framework 3.5.

Σε Windows 8.1, Windows 8, Windows Server 2012 R2 και Windows Server 2012, το .net Framework 3.5 είναι μια δυνατότητα σε ζήτηση. Περιλαμβάνεται τα μετα-δεδομένα για δυνατότητες από τη ζήτηση. Ωστόσο, τα δυαδικά αρχεία και άλλα αρχεία που σχετίζονται με τη δυνατότητα δεν περιλαμβάνονται. Όταν ενεργοποιείτε μια δυνατότητα, το Windows προσπαθεί να επικοινωνήσει με το Windows Update για να κάνετε λήψη των πληροφοριών που λείπουν για να εγκαταστήσετε τη δυνατότητα. Η ρύθμιση παραμέτρων δικτύου και πώς ρυθμίζονται οι υπολογιστές για να εγκαταστήσετε ενημερωμένες εκδόσεις στο περιβάλλον μπορεί να επηρεάσει αυτή τη διαδικασία. Επομένως, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σφάλματα κατά την πρώτη εγκατάσταση αυτές τις δυνατότητες.

Μηνύματα λάθους που σχετίζονται με αυτούς τους κωδικούς σφάλματος

Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Κωδικός σφάλματοςΜηνύματα λάθους
0x800F0906
Δεν ήταν δυνατή η λήψη των αρχείων προέλευσης.
Χρησιμοποιήστε την επιλογή "Προέλευση", για να καθορίσετε τη θέση των αρχείων που απαιτούνται για να επαναφέρετε τη δυνατότητα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καθορισμό μια θέση προέλευσης, ανατρέξτε στην ενότητα http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=243077.
Το αρχείο καταγραφής DISM μπορείτε να βρείτε στην C:\Windows\Logs\DISM\dism.log
Τα Windows δεν ήταν δυνατό να ολοκληρώσουν αυτές τις αλλαγές.
Τα Windows δεν ήταν δυνατό να συνδεθούν στο Internet για τη λήψη των απαραίτητων αρχείων. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Internet και κάντε κλικ στο κουμπί "Επανάληψη" για να προσπαθήσετε ξανά.
Απέτυχε η εγκατάσταση ενός ή περισσότερων ρόλων, υπηρεσίες ρόλων ή δυνατότητες.
Δεν ήταν δυνατή η εύρεση των αρχείων προέλευσης. Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά το ρόλους, υπηρεσίες ρόλων ή δυνατότητες σε μια νέα προσθήκη ρόλων και η περίοδος λειτουργίας του οδηγού δυνατότητες και στη σελίδα επιβεβαίωσης του οδηγού, κάντε κλικ στην επιλογή "Καθορισμός μια εναλλακτική προέλευση διαδρομή" για να καθορίσετε μια έγκυρη θέση των αρχείων προέλευσης που απαιτούνται για την εγκατάσταση. Η θέση πρέπει να είναι προσβάσιμη από το λογαριασμό υπολογιστή του διακομιστή προορισμού.
0X800F0906 - CBS_E_DOWNLOAD_FAILURE
Κωδικός σφάλματος: 0x800F0906
Σφάλμα: 0x800f0906
0x800F081F
Δεν ήταν δυνατή η εύρεση των αρχείων προέλευσης.
Χρησιμοποιήστε την επιλογή "Προέλευση", για να καθορίσετε τη θέση των αρχείων που απαιτούνται για να επαναφέρετε τη δυνατότητα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καθορισμό μια θέση προέλευσης, ανατρέξτε στην ενότητα http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=243077.
Το αρχείο καταγραφής DISM μπορείτε να βρείτε στην C:\Windows\Logs\DISM\dism.log
0X800F081F - CBS_E_SOURCE_MISSING
Κωδικός σφάλματος: 0x800F081F
Σφάλμα: 0x800F081F
0x800F0907
Απέτυχε το DISM. Η λειτουργία δεν εκτελέστηκε.
Για περισσότερες πληροφορίες, εξετάστε το αρχείο καταγραφής.
Το αρχείο καταγραφής DISM μπορείτε να βρείτε στην C:\Windows\Logs\DISM\dism.log
Εξαιτίας ρυθμίσεις πολιτικής, τα Windows δεν ήταν δυνατό να σύνδεση στο Internet για τη λήψη αρχείων που απαιτούνται για να ολοκληρώσετε αυτές τις αλλαγές. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του δικτύου σας.
0X800F0907 - CBS_E_GROUPPOLICY_DISALLOWED
Κωδικός σφάλματος: 0x800F0907
Σφάλμα: 0x800F0907

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να γίνει σχεδιασμός για την υλοποίηση του το Net Framework 3.5 στο περιβάλλον σας, κάνετε ανάληψη ελέγχου του Θέματα ανάπτυξης του Microsoft.NET Framework 3.5 Λευκή Βίβλο.

Σχετικά με αυτό το άρθρο

Αναγν. άρθρου: 2734782
Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:: Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Pro, Windows Server 2012 R2 Datacenter, Windows Server 2012 R2 Essentials, Windows Server 2012 R2 Foundation, Windows Server 2012 R2 Standard, Windows 8, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Pro, Windows Server 2012 Datacenter, Windows Server 2012 Essentials, Windows Server 2012 Foundation, Windows Server 2012 Standard
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2734782
Θέλετε να κάνετε σχόλια για αυτό το άρθρο;
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.