Secure verwijzing overschrijven meldingen na installatie van Monitoring Management Pack in System Center Operations Manager in een omgeving Lync Server 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2735318 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Stel dat u een Management Pack voor Microsoft Lync Server 2010 Monitoring in System Center Operations Manager in een omgeving Lync Server 2010 installeren. Bovendien controleert System Center Operations Manager Lync Server 2010 en het Linux- of UNIX-servers in de omgeving. In deze situatie kunt u bijna '50 beveiligde verwijzing Override Failure' waarschuwingen ontvangt binnen 15 minuten in de Operations Manager-console. Bovendien wordt de volgende gebeurtenis vastgelegd in Logboeken van de beheerservers die Linux- of UNIX-servers controleren:

Gebeurtenistype: fout
Bron: HealthService
Categorie: Health Service
Gebeurtenis-ID: 1107
Datum: Datum 
Tijd:Tijd 
Gebruiker: N.V.T.
Computer: Computernaam van System Center Operations Manager server
Beschrijving:
Rekening voor RunAs profiel in 'Microsoft.Linux.RHEL.5.LogicalDisk.PercentFreeSpace.Collection' bijvoorbeeld met workflow "/ boot" met id: "{6B3EFA56-5A31-91EA-F51B-E4F2C27FE305}" is niet gedefinieerd. Werkstroom worden niet geladen. Maak een account koppelen aan het profiel. Management group 'UCBOM2007'.

Oorzaak

Het probleem treedt op omdat de Lync Server 2010 Monitoring Management Pack een script wordt uitgevoerd op alle ontdekte servers, met inbegrip van Linux of UNIX-servers. Het script biedt echter geen ondersteuning voor Linux- of UNIX-servers.

Oplossing

Installeer de volgende cumulatieve update het probleem op te lossen:
2742265 Beschrijving van de cumulatieve update voor Lync Server 2010 Monitoring Management Pack: December 2012

Meer informatie

Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over het controleren van Management Pack installeren:

Het toezicht op Management Pack installeren

Eigenschappen

Artikel ID: 2735318 - Laatste beoordeling: vrijdag 7 december 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Lync Server 2010 Enterprise Edition
  • Microsoft Lync Server 2010 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2735318 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2735318

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com