O actualizare este disponibilă pentru a afișa numărul de extensie de numere de telefon non-US în fișele de contact Lync 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2735322 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Introducere

Acest articol descrie o actualizare care permite Microsoft Lync 2010 pentru a afișa numerele de prelungire în fișele de contact pentru persoanele de contact care utilizează un număr de telefon non-US împreună cu un număr de prelungire.

Informații suplimentare

Pentru a afișa numărul de extensie în carte de vizită, administratorul trebuie să instalați următoarea actualizare cumulativă:
2737155 Descriere a pachetului de actualizare cumulativ pentru Lync 2010: octombrie 2012


După ce se instalează actualizarea, administratorul trebuie să setați valoarea politicii client ShowExtensionInFormattedDisplayString la "true". Pentru a face acest lucru, administratorul trebuie să executați următoarele cmdlet-uri în Lync Server 2010 Management Shell:
$x = nou-CsClientPolicyEntry-numele de "ShowExtensionInFormattedDisplayString"-valoarea "Adevărat"
$y = Get-CsClientPolicy-identitatePolicy_Identity
$y.PolicyEntry.Add($x)
Set-CsClientPolicy-exemplu $y
Notă În această comandă, "Policy_Identity" este un substituent pentru identitate politica. De exemplu, utilizați "Global" ca identitate politica.

Pentru mai multe informații despre noile caracteristici de adresă carte, du-te la următorul site Web Microsoft:
Informații generale despre noile caracteristici din agendă
Pentru mai multe informații despre cum să utilizați cmdletul New-CsClientPolicyEntry , du-te la următorul site Web Microsoft:
Cum să utilizați cmdletul New-CsClientPolicyEntry

Proprietă?i

ID articol: 2735322 - Ultima examinare: 12 octombrie 2012 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Microsoft Lync 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbsurveynew kbfix kbexpertiseinter kbmt KB2735322 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2735322

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com