Μια κλήση σε ένα τελικό σημείο UCMA 3.0 αποσυνδέεται μετά από 30 λεπτά

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2735323 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Μπορείτε να αναπτύξετε μια προμήθεια αυτόματη εφαρμογή χρησιμοποιώντας Microsoft ενοποιημένων επικοινωνιών διαχειριζόμενου API 3.0 (UCMA 3.0) σε ένα περιβάλλον Lync Server 2010.
  • Η εφαρμογή UCMA χρησιμοποιεί ένα πρωτόκολλο SIP (Session INITIATION Protocol) ομοιόμορφο αναγνωριστικό πόρου (URI) ή ένα URI Τηλ για να δημιουργήσετε μια απόληξη του χρήστη. Το URI SIP είναι το "χρήστη = τηλέφωνο" μορφή.
  • Η απόληξη λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που δρομολογείται από ένα διακομιστή διαμεσολάβησης.
  • Σύνδεση της κλήσης.
Σε αυτό το σενάριο, η κλήση σας αποσυνδεθεί έπειτα από 30 λεπτά επειδή έληξε η περίοδος λειτουργίας SIP.

ΣημείωσηΟ χρονιστής της περιόδου λειτουργίας δεν είναι δυνατό να απενεργοποιηθούν ή να αυξάνεται. Εάν ορίσετε μια χαμηλότερη τιμή για το χρονόμετρο, θα αποσυνδεθεί η κλήση μετά το χρονιστή που ορίζετε.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή η απόληξη UCMA στέλνει απάντηση 200 χωρίς κεφαλίδα ορισμένων την αίτηση ενημέρωσης από το MediationServer. Μετά τη σύνδεση της κλήσης, το διακομιστή διαμεσολάβησης αποστέλλει μια αίτηση SIP ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ σε μια απόληξη UCMA για να ενημερώσετε την περίοδο λειτουργίας. Ωστόσο, αν το τελικό σημείο UCMA στέλνει απάντηση 200 χωρίς κεφαλίδα ορισμένων στην αίτηση. Αυτό προκαλεί το διακομιστή Lync δεν να δρομολογήσει το μήνυμα σωστά. Επομένως, το διακομιστή διαμεσολάβησης δεν λαμβάνει την απόκριση στην αίτηση ανανέωσης και αποσυνδέει την κλήση.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε το ζήτημα, εγκαταστήστε την αθροιστική ενημερωμένη έκδοση παρακάτω:
2740406 Περιγραφή της αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης για Lync Server 2010, ενοποιημένων επικοινωνιών διαχειριζόμενη τις Runtime 3.0 API: Οκτωβρίου 2012

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2735323 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Unified Communications Managed API v3.0 Core Runtime
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2735323 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2735323

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com