ICS configureren voor gebruik met DSL-verbindingen PPPoE-Adapters

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 273587
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u probeert Internet-verbinding delen (ICS) gebruiken met een DSL (Digital Subscriber Line) verbinding, werkt mogelijk niet correct op de host of client computer. Een time-out foutbericht wordt weer gegeven wanneer u probeert te surfen op het Internet of uw net werk adapter mogelijk niet herkend wanneer u ICS installeert.

Oorzaak

Sommige Internet Internet-providers (ISP's) DSL (Digital Subscriber Line)-verbindingen gebruiken een software virtuele adapter een Point to Point Protocol over Ethernet (PPPoE) adapter genoemd. Deze adapter wordt niet herkend door Internet-verbinding delen als een adapter die kan worden gebruikt.

Oplossing

OPMERKING: Als ICS is geïnstalleerd, verwijdert u voordat u verdergaat.

Voor ICS en Internet Explorer werken goed met een PPPoE-adapter moet ICS worden geconfigureerd op de volgende wijze:

Internet Explorer

  1. Start Internet Explorer, klikt u opHulp programma's, en selecteer vervolgensOpties.
  2. Klik opVerbindingen, en klik vervolgens opAltijd mijn standaard verbinding kiezen.
  3. OnderKies instelling, zorg ervoor dat de Internet-provider van de DSL-verbinding is geselecteerd als standaard verbinding.
  4. Klik opOK, en sluit Internet Explorer.

Internet-verbinding delen

  1. Installeert u ICS opnieuw en selecteer de standaard Dialup Adapter als uw internetverbinding op de hostcomputer (gedeelde adapter).
  2. De computer desgevraagd opnieuw opstarten.


OPMERKING: de clientcomputer mogelijk het volgende foutbericht weer gegeven als de verkeerde adapter is gekozen als de adapter waarmee verbinding met het internet:
Pagina kan niet worden weer gegeven.

Eigenschappen

Artikel ID: 273587 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 maart 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB273587 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:273587
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com