Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων του Outlook για να συνδεθείτε με ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου outlook.com

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2735989 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Στις 31 Ιουλίου 2012, προστέθηκε στον outlook.com τομέα Microsoft Hotmail. Αυτό το άρθρο εξηγεί τον τρόπο ρύθμισης των παραμέτρων ενός λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου outlook.com στο Microsoft Outlook.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπορείτε να διαχειριστείτε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας Outlook.com στο Microsoft Outlook 2010, το Microsoft Office Outlook 2007 ή Microsoft Office Outlook 2003. Πρώτα, να εγκαταστήσετε το Outlook Hotmail Connector. Στη συνέχεια, ρυθμίσετε μη αυτόματα το Outlook Hotmail Connector για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου outlook.com.

Το Outlook 2010

Για να ρυθμίσετε ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου outlook.com στο Microsoft Outlook 2010, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εγκατάσταση του Outlook Hotmail Connector (Εάν δεν έχετε ήδη εγκαταστήσει το), μπορείτε να το εγκαταστήσετε από την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  http://Office.Microsoft.com/en-US/Outlook-Help/Microsoft-Office-Outlook-Hotmail-Connector-Overview-HA010222518.aspx
 2. Ρυθμίστε με μη αυτόματο τρόπο το λογαριασμό @outlook.com σας ακολουθώντας τα εξής βήματα:
  1. Στο Outlook, κάντε κλικ στο κουμπί ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ σχετικά με το Το αρχείο μενού και στη συνέχεια κάντε κλικ Προσθήκη λογαριασμού.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Μη αυτόματη διαμόρφωση ρυθμίσεων διακομιστή ή πρόσθετων τύπων διακομιστή, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Άλλα, κάντε κλικ στο κουμπί Το Microsoft Outlook Hotmail Connector, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενη.
  4. Εισαγάγετε το όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.
  5. Όταν εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος.

   Σημείωση: @Hotmail.com και @live.com ρυθμίζονται αυτόματα όταν χρησιμοποιείτε το Outlook Hotmail Connector.

Το Outlook 2007 και το Outlook 2003


Για να ρυθμίσετε ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου outlook.com στο Outlook 2007 ή Outlook 2003, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εγκατάσταση του Outlook Hotmail Connector (Εάν δεν έχετε ήδη εγκαταστήσει το), από την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  http://Office.Microsoft.com/en-US/Outlook-Help/Microsoft-Office-Outlook-Hotmail-Connector-Overview-HA010222518.aspx
 2. Ρυθμίστε με μη αυτόματο τρόπο το λογαριασμό @outlook.com σας ακολουθώντας τα εξής βήματα:
  1. Στο Outlook, κάντε κλικ στην επιλογή του Το Outlook Connector μενού και στη συνέχεια κάντε κλικ Προσθήκη νέου λογαριασμού.
  2. Εισαγάγετε το όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΟΚ.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2735989 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Outlook 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2735989 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2735989

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com