Δυνατότητες απομακρυσμένης διαχείρισης δεν λειτουργούν σωστά μετά την εφαρμογή μιας πολιτικής ασφαλείας χρησιμοποιώντας SCW 2012 διακομιστή των Windows

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2737271 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε τον Οδηγό ρύθμισης παραμέτρων ασφαλείας (SCW) για να εφαρμόσετε μια πολιτική ασφαλείας στο Windows Server 2012. Στην περίπτωση αυτή, οι δυνατότητες απομακρυσμένης διαχείρισης που εξαρτώνται από την υπηρεσία απομακρυσμένης διαχείρισης των Windows (WS-Management) δεν λειτουργούν σωστά. Για παράδειγμα, Server Manager δεν λειτουργεί σωστά.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα προκύπτει επειδή ο οδηγός SCW απενεργοποιεί την υπηρεσία WS-Management, από προεπιλογή.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία απομακρυσμένης διαχείρισης των Windows (WS-Management) πριν εφαρμόσετε μια πολιτική ασφαλείας με χρήση του οδηγού SCW.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2737271 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Server 2012 Datacenter
  • Windows Server 2012 Essentials
  • Windows Server 2012 Foundation
  • Windows Server 2012 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2737271 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2737271

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com