ID eveniment 2160 se înregistrează în Jurnalul de aplicații după ce asociați un utilizator cu un certificat în Exchange Server 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2737853 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Să presupunem că utilizați una dintre următoarele metode de cartografiere seama împreună cu atributul altSecurityIdentities pentru a asocia un utilizator la un certificat în Microsoft Exchange Server 2010:
  • cheie publică SHA1 Hash
  • Identificatorul de cheie subiectul
  • Emitentul & număr în serie
  • RFC822
În această situație, în jurnalul Application se înregistrează următorul eveniment. În plus, unele funcționalitatea Exchange Server 2010 pot să nu funcționeze conform așteptărilor pentru utilizator.
Log numele: Cerere
Sursă: MSExchange ADAccess
ID eveniment: 2160
Nivel:AVERTISMENT
Computer:Exchange.domain.com
Descriere:
Proces (w3wp.exe). Obiect destinatar NC =<User>, OU = utilizatori, OU = site-ul, DC = laborator, DC = contoso, DC = com citit validări de DC.domain.com nu a reușit și vor fi excluși din setul de rezultate. Setați nivelul de logare eveniment pentru validarea categorie la Expert pentru a obține evenimente suplimentare despre fiecare eșec.</User>

Cauză

Această problemă apare deoarece Exchange Server 2010 nu acceptă cont de metodele de mapare, care sunt listate în secțiunea „Simptome".

Rezoluție

Pentru a rezolva această problemă, utilizați următoarele cont cartografiere metode care sunt acceptate de Exchange Server 2010:
  • Subiect și nume de sign-in emitentului X 509:emitentului<S>Subiect</S>
  • Obiectul X 509:<S>Subiect</S>

Informații suplimentare

Activă Directory 2008 permite contul alternativ mapările utilizând atributul altSecurityIdentities . Acest atribut conține informații certificat utilizatorului care este utilizată de serviciul autentificarea Kerberos să identifice contul de utilizator Active Directory asociat.

Pentru mai multe informații despre cum să realizați un utilizator un certificat, du-te la următorul site Web Microsoft:
Cum pentru a asocia un utilizator la un certificat utilizând toate metodele disponibile în atributul altSecurityIdentities

Proprietă?i

ID articol: 2737853 - Ultima examinare: 3 august 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2
  • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Cuvinte cheie: 
kbsurveynew kbtshoot kbexpertiseinter kbmt KB2737853 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2737853

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com