Elérhető a Windows CE 5.0 tanúsítvány-visszavonási listájának frissítése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2737930 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

Elérhető a Windows CE 5.0 tanúsítvány-visszavonási listájának (CRL) frissítése. A frissítőcsomag a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében ismertetett biztonsági problémákra szolgál megoldással: 
2524375 Biztonsági tanácsokat tartalmazó dokumentum (Microsoft Security Advisory): A hamis digitális tanúsítványok visszaélésen alapuló adatcserére adhatnak lehetőséget

További információ

Információk a szoftverfrissítésről

A Microsoft kiadott egy támogatott szoftverfrissítést a Windows CE 5.0 havi frissítéseként (2012. szeptember). A frissítést a cikk fájlinformációkat ismertető szakaszában tanulmányozhatja. A csomagfájl neve a termék verzióját, dátumát, a Microsoft Tudásbázis cikkének számát és a processzortípust tartalmazza. A csomagfájl nevének formátuma a következő:
Termékverzió-ééhhnn-kbnnnnnn-processzortípus
Például a Wincepb50-060503-kb917590-armv4i.msi fájl az ARMV4i Windows CE 5.0 Platform Builder javítása, amelynek leírása a Tudásbázis 917590 számú cikkében található, és a 2006. május havi frissítés tartalmazza.

Megjegyzés:
Ez a Windows CE 5.0 havi frissítés letölthető a Microsoft letöltőközpont következő webhelyéről:
Windows CE 5.0 frissítések

Előfeltételek

A frissítés csak akkor támogatott, ha a termékhez kiadott összes korábbi frissítés is telepítve van.

Újraindítás szükségessége

A szoftverfrissítés telepítése után a teljes platformot újra össze kell állítani. Ehhez kövesse az alábbi módszerek egyikét:
 • 1. módszer: A Build OS (Operációs rendszer összeállítása) menüben győződjön meg arról, hogy a következő beállítások vannak megadva, majd kattintson a Sysgen (Rendszergenerálás) elemre:
  • Clean Before Building (Törlés az összeállítás előtt)
  • Copy Files to Release Directory After Build (Fájlok másolása a kiadási könyvtárba az összeállítás után)
  • Make Run-Time Image After Build (Futásidejű lemezkép készítése az összeállítás után)
 • 2. módszer: Kattintson a Build OS (Operációs rendszer összeállítása) menü Open Release Directory (Kiadási könyvtár megnyitása) parancsára. Írja be a parancssorba a következő parancsot, majd nyomja le az Enter billentyűt:
  blddemo clean -q
A frissítés telepítését követően nem kell újraindítani a számítógépet.

Frissítések helyettesítése

Ez a frissítés egyetlen más frissítést sem helyettesít.

Fájlinformációk

A frissítőcsomag angol nyelvű verziója a következő táblázatban ismertetett (vagy azoknál újabb) fájlattribútumokkal rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja az egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva. A fájlinformációkban szereplő dátumok és időpontok a helyi idő szerint jelennek meg a számítógépen. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
File nameFile sizeDateTimePath
Common.reg316,69925-Jul-201220:40Public\Common\Oak\Files

Hivatkozások

A szoftverfrissítési terminológiáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2737930 - Utolsó ellenőrzés: 2012. október 16. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows CE 5.0
Kulcsszavak: 
kbQFE kbhotfixserver kbfix kbExpertiseInter kbsurveynew atdownload kbsecadvisory KbSECBulletin KB2737930
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com