Περιγραφή της εφαρμογής Microsoft Application Virtualization 4.6 Service Pack 2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2738315 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η εφαρμογή Microsoft Application Virtualization 4.6 Service Pack 2 (SP2 App-V 4.6) είναι τώρα διαθέσιμη. Αυτό το service pack παρέχει τις πιο πρόσφατες ενημερωμένες εκδόσεις για την εφαρμογή Microsoft Application Virtualization 4.6. Επιπλέον, αυτό το service pack περιλαμβάνει ορισμένες βελτιώσεις και μια συλλογή άμεσων επιδιορθώσεων.

Τρόπος απόκτησης του App-V 4.6 SP2

Αυτό το service pack είναι διαθέσιμο από το Κέντρο λήψης της Microsoft. Για να κάνετε λήψη του service pack, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
Λήψη εφαρμογής Microsoft Application Virtualization 4.6 Service Pack 2

Περισσότερες πληροφορίες

Βελτιώσεις

Το App-V 4.6 SP2 περιλαμβάνει τις ακόλουθες βελτιώσεις.
Υποστήριξη για τα Windows 8 και Windows Server 2012
Το App-V 4.6 SP2 προσθέτει υποστήριξη για τις Υπηρεσίες απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας στα Windows 8 και Windows Server 2012.
Υποστήριξη για συνύπαρξη με πρόγραμμα-πελάτη App-V 5.0
Το App-V 4.6 SP2 προσθέτει υποστήριξη για συνύπαρξη με το πρόγραμμα-πελάτη Microsoft Application Virtualization 5.0. Ανατρέξτε στην τεκμηρίωση του App-V 5.0 για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων του προγράμματος-πελάτη App-V 5.0 για να εργαστείτε με το πρόγραμμα-πελάτη App-V 4.6 SP2.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το App-V 5.0, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Γενικές πληροφορίες σχετικά με το App-V 5.0
Δυνατότητα αναπαράστασης του Adobe Reader X σε προστατευμένη λειτουργία
Μπορείτε να αναπαραστήσετε το Adobe Reader X, ενώ είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα προστατευμένης λειτουργίας. Σε παλαιότερες εκδόσεις του App-V, πρέπει να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα προστατευμένης λειτουργίας για την αναπαράσταση του Adobe Reader X.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη βελτίωση, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Νέα παράμετρος γραμμής εντολών Sequencer
Αυτό το service pack σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα αρχείο .rtf ή .txt, όταν χρησιμοποιείτε τη διασύνδεση γραμμής εντολών (CLI) του Sequencer για να δημιουργήσετε ένα πακέτο επιτάχυνσης (PA). Αυτό το αρχείο παρέχει οδηγίες συσκευασίας και ανάπτυξης για διαχειριστές που θα εφαρμόσουν το PA. Πριν να εφαρμόσετε αυτό το service pack, αυτή η λειτουργικότητα είναι διαθέσιμη μόνο με χρήση του γραφικού περιβάλλοντος εργασίας χρήστη (GUI) του Sequencer.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη βελτίωση, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Η Αναφορά σφάλματος εφαρμογής της Microsoft δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί
Όταν κάνετε εγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη App-V 4.6 SP2 με το αρχείο Setup.msi, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε την Αναφορά σφάλματος εφαρμογής της Microsoft με το αρχείο Dw20shared.msi. Το App-V 4.6 SP2 χρησιμοποιεί τώρα την αναφορά σφαλμάτων της Microsoft.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη App-V χρησιμοποιώντας το αρχείο Setup.msi, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:

Σχόλια πελατών και συνάθροιση άμεσων επιδιορθώσεων

Το App-V 4.6 SP2 περιλαμβάνει μια συνάθροιση άμεσων επιδιορθώσεων για την αντιμετώπιση προβλημάτων που έχουν εντοπιστεί από την έκδοση του App-V 4.6 SP1 και έπειτα. Το App-V 4.6 SP2 περιλαμβάνει τις τελευταίες ενημερώσεις κώδικα μέσω του Microsoft Application Virtualization 4.6 SP1 Hotfix 8, εκτός από τις ενημερώσεις κώδικα στο Microsoft Application Virtualization 4.6 SP1 Hotfix 7.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Application Virtualization 4.6 SP2, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:

Γνωστά ζητήματα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα γνωστά ζητήματα του App-V 4.6 SP2, μεταβείτε στην ακόλουθη τοποθεσία Web Microsoft TechNet:
Σημειώσεις έκδοσης του App-V 4.6 SP2

Αναφορές

Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητες από την Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, σχετικά με τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2738315 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 7 Απριλίου 2013 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Application Virtualization 4.6 for Terminal Services
  • Microsoft Application Virtualization 4.6 for Windows Desktops
  • Microsoft Application Virtualization 4.6 Sequencer
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter atdownload kbmt KB2738315 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2738315

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com