Az em egység használata a SharePoint Server 2013 betűméret

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2738551 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A cikk ismerteti az em egység használata esetén a betűméretet, a Microsoft SharePoint Server 2013.

További információ

Alapértelmezés szerint a közzétételi lappal szerkesztésekor a pont (pt) egység szolgál a betűméretet. Az em egység a betűméretet használni, kövesse az alábbi lépéseket:
  1. Az aBetűtípus a csoport a FORMATTEXT TAB, kézzel írja be például a használni kívánt em betűméret3em.
  2. Nyomja meg az Enter, a módosítás érvénybe léptetéséhez.

    A kép összecsukásaA kép kibontása
    2763179

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2738551 - Utolsó ellenőrzés: 2012. december 17. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft SharePoint Server 2013
Kulcsszavak: 
kbsurveynew kbtshoot kbexpertiseinter kbmt KB2738551 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! A Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította ezt a cikket. A Tudásbázisban közzétett cikkek gépi és nem gépi fordítással készülnek, így minden felhasználó saját anyanyelvén is olvashatja valamennyi cikket. A gépi fordítás azonban nem mindig hibátlan, hiszen jelentésbeli, mondattani vagy nyelvtani hibákat tartalmazhat hasonlóan ahhoz, amikor egy nem anyanyelvi beszélővel váltunk szót az anyanyelvünkön. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért, valamint a lefordított tartalom használatáért. A gépi fordítószoftvert rendszeres időközönként frissítjük.
A jelen cikk angol változata a következő: 2738551
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com